Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραβάνε το σχοινί οι Τούρκοι για τη Γαλατασαράι: Στο υπουργείο Εξωτερικών κλήθηκε ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα

Στο υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας κλήθηκε ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα, για το θέμα που δημιουργήθηκε με την Γαλατασαράι, σύμφωνα με τ...







Στο υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας κλήθηκε ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα, για το θέμα που δημιουργήθηκε με την Γαλατασαράι, σύμφωνα με το δίκτυο TRT.

Η Τουρκία διαμαρτυρήθηκε για την στάση της Ελλάδας απέναντι στην ποδοσφαιρική ομάδα που επέστρεψε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετά την άρνηση των παικτών να υποβληθούν σε rapid test ενόψει φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζεται πως η «ελληνοτουρκική κρίση» προκλήθηκε όταν οι Τούρκοι, οι οποίοι ήρθαν στην Αθήνα για φιλικό με τον Ολυμπιακό, αρνήθηκαν να υποβληθούν σε rapid test υποστηρίζοντας πως έφεραν μαζί τους τα αποτελέσματα των τεστ που είχαν ήδη κάνει. Η ελληνική πλευρά επέμενε πως σύμφωνα με το πρωτόκολλο πρέπει να γίνει rapid test και το θέμα έφτασε στα άκρα και εν τέλει στην αναχώρηση της ομάδας για την Πόλη. Μάλιστα εκτός από την αποχώρηση της της Γαλατάσαραϊ υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου να μιλά στον Νίκο Δένδια πολιτικοποιώντας το θέμα.

Η πραγματικότητα, ωστόσο, όπως αποτυπώνεται από τις δηλώσεις του προπονητή της τουρκικής ομάδας Φατίχ Τερίμ είναι διαφορετική από αυτήν που θέλησαν να παρουσιάσουν οι Τούρκοι αρχικά, αφού ο ίδιος ο αποκάλυψε πως η τουρκική ομάδα είχε ενημερωθεί για την διενέργεια τεστ κορωνοϊού άμα τη αφίξει της στην Αθήνα.

Όπως είπε «η Γαλατασαράι είναι ένα σύλλογος που γνωρίζει πολύ καλά τους διεθνείς κανόνες. Είχαμε κάνει όλοι τεστ πριν από 24 ώρες, από χθες το πρωί (την Κυριακή). Πήγαμε όλοι με τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι έχουμε υποβληθεί σε τεστ. Μας είχαν ενημερώσει ότι θα κάναμε ένα γρήγορο τεστ όταν προσγειωθούμε. Είπαμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που φεύγουν, τουρίστες που περνάνε χωρίς να κάνουν αυτό το τεστ. “Για όλους το ίδιο συμβαίνει”, ήταν η απάντησή τους. Όμως υπήρξαν άτομα που τους επέτρεπαν να φύγουν χωρίς να κάνουν αυτό το τεστ. Από εκείνη τη στιγμή, υπήρχε μόνο ένα πράγμα που έπρεπε να κάνουμε. Να επιστρέψουμε πίσω. Οι φιλικοί αγώνες είναι με φίλους, όμως η συμπεριφορά αυτή δεν ήταν καθόλου φιλική».


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.