Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κατεχόμενα: Δεν πήγαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Τουρκίας και ψευδοκράτους οι Ερντογάν και Τατάρ

Δείπνο προς τιμήν του ζεύγους Ερντογάν παρέθεσε χθες το βράδυ ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ και η σύζυγός του, στα Κατεχόμενα. Μαζί το...







Δείπνο προς τιμήν του ζεύγους Ερντογάν παρέθεσε χθες το βράδυ ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ και η σύζυγός του, στα Κατεχόμενα.

Μαζί τους ήταν ο Πρόεδρος της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης και ο Πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης.

Ο κ. Ερντογάν επισκέφθηκε επίσης τον σπίτι του Αρπασλάν Τουρκές, ιδρυτή του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης της Τουρκίας. Σημειώνεται ότι το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Τουρκές έχει μετατραπεί σε μουσείο.

Το βράδυ στην έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα «διασημοτήτων» Τουρκίας – ψευδοκράτους, δεν παρέστησαν τελικώς οι Ερντογάν και Τατάρ. Επικεφαλής της «κόκκινης ομάδας» ήταν ο «πρωθυπουργός», Ερσάν Σανέρ, όπως είχε δημοσιοποιηθεί, αλλά της «άσπρης ομάδας» που ήταν η τουρκική, δεν ήρθε τελικά ο υπουργός εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού. Επικεφαλής των διασημοτήτων από την Τουρκία ήταν ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της Τουρκίας, Μεχμέτ Μουχαρέμ Κασάπογλου.

O αγώνας έληξε 4-3 υπέρ της "άσπρης" ομάδας που είναι οι Τουρκοκύπριοι.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.