Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από αλλοδαπό δράστη - Ένας τραυματίας - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πυροβολισμοί έπεσαν το βράδυ της Τετάρτης (21/7) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ερμού, όπου τραυματίσθηκε από σ...








Πυροβολισμοί έπεσαν το βράδυ της Τετάρτης (21/7) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ερμού, όπου τραυματίσθηκε από σφαίρα στο πόδι ένας πολίτης, ενώ οι δράστες έφυγαν με ΙΧ από το σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο αυτοκίνητα ενεπλάκησαν στο περιστατικό. Οι οδηγοί των δύο οχημάτων αρχικά διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια βγήκαν από τα αυτοκίνητα για συνεχίζουν τον καβγά. Ο ένας εκ των δύο ανδρών είχε στο χέρι του όπλο, με το οποίο και πυροβόλησε τον άλλον στην μηριαία αρτηρία.

Η κοπέλα που ήταν στο περιστατικό μαζί με τον τραυματία εξιστόρησε στο GRTimes.gr το πως ξεκίνησε ο διαπληκτισμός που κατέληξε σε πυροβολισμό: «Ο οδηγός του απέναντι αυτοκινήτου, αναφώνησε: ”Πως βγαίνεις έτσι στην στροφή!” και μετά κατέβηκε από το αυτοκίνητο και τον σημάδεψε με το όπλο» αναφέρει η ίδια.

Να σημειωθεί, ότι το ΕΚΑΒ έφτασε έγκαιρα στο σημείο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία. Ο 35χρονος μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι η σφαίρα δεν πέτυχε αρτηρία και ο άτυχος άντρας θα αναρρώσει γρήγορα.

Όσον αφορά για τον δράστη, σύμφωνα με τα λεγόμενα της κοπέλας του τραυματία ήταν αλλοδαπός, ενώ αυτόπτης μάρτυρας, είδε το αυτοκίνητο να απομακρύνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έχοντας βάλει όπισθεν από το σημείο.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.