Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνέρχεται η Ιερά Σύνοδος: Εμβολιασμοί, αντάρτικα και παιδεία στην καυτή ατζέντα

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος συνέρχεται από αύριο Τρίτη 13 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 15 Ιουλίου και η ατζέντα αναμένεται να είναι καυτή και εστι...





Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος συνέρχεται από αύριο Τρίτη 13 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 15 Ιουλίου και η ατζέντα αναμένεται να είναι καυτή και εστιασμένη σε τέσσερα βασικά θέματα, με τον εμβολιασμό να έχει την πρωτοκαθεδρία.

Διαρκής Ιερά Σύνοδος: Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνεδρίαση τής, ειδικά για το θέμα των εμβολιασμών, καθώς ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας και ο Λοιμωξιολόγος κ. Σωτήρης Τσιόδρας, θα δώσουν το παρών προκειμένου να ενημερώσουν αρμοδίως τους ιεράρχες για την αναγκαιότητα του θέματος. Τη σκυτάλη θα παραλάβουν από τον Αρχιεπίσκοπο, ο οποίος θα ενημερώσει διεξοδικά τη Σύνοδο των Ιεραρχών για τα όσα συζήτησε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, δε θα μονοπωλήσει ωστόσο την ατζέντα. Το νομοσχέδιο για την Παιδεία, το οποίο δε συζητήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω της επίθεσης με το καυστικό υγρό, αναμένεται να συζητηθεί διεξοδικά, καθώς μεταξύ άλλων αφορά και στην Εκκλησιαστικής Εκπαίδευση. Άλλωστε, το υπόμνημα της Συνόδου με τις θέσεις των Ιεραρχών , βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο γραφείο της Υπουργού Παιδείας κα. Νίκης Κεραμέως.

Το «αντάρτικο» των Μητροπολιτών Αιτωλίας και Κυθήρων για μέτρα κατά του κορονοϊού για το Πάσχα και η απόφασή τους να μην ακολουθήσουν τις αποφάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ιθα φέρει τους δύο Ιεράρχες στο εδώλιο της εκκλησιαστικής Δικαιοσύνης, συμπληρώνοντας την ημερήσια Διάταξη.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.