Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ... Οι Σκοπιανοι πανηγυρίζουν για ο μετάλλιο που κατέκτησε η... «Μακεδονία» με κάλεσμα από την «Μακεδονική» Ολυμπιακή Επιτροπή...!!!

  ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ... ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΚ@ΤΟΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ...


 

ΚΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ...





ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΣΚ@ΤΟΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...;;;


Η «Μακεδονική» Ολυμπιακή Επιτροπή πανηγυρίζει για το μετάλλιο που κατέκτησε η «Μακεδονία» στους Ολυμπιακούς του Τόκιο!

Στην πλατεία «Μακεδονίας» καλεί η «Μακεδονική» Ολυμπιακή Επιτροπή -που εδρεύει, όπως σημειώνει, στη «Δημοκρατία της Μακεδονίας»- τους Μακεδόνες για να γιορτάσουν το μετάλλιο του αθλητή της «Μακεδονίας» Ντέγιαν Γκεοργκέφσκι, ο οποίος εόρτασε φορώντας κασκόλ της «Μακεδονίας», που είχε και τον ήλιο της Βεργίνας.

Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά -από τα γεγονότα- αυτό που η εφημερίδα «δημοκρατία» εδώ και καιρό επαναλαμβάνει. Οτι, δηλαδή, η Συμφωνία των Πρεσπών είναι προδοτική και εξυπηρετεί πλήρως τα συμφέροντα των Σκοπιανών, ενώ δεν κατοχυρώνει σε καμία περίπτωση τα ελληνικά. Οι Σκοπιανοί, χρησιμοποιώντας δίχως κόστος τα παράθυρα που φρόντισαν να υπάρχουν στη συμφωνία ή ακόμα και παραβιαζοντάς την, παρουσιάζονται παντού ως εκπρόσωποι της «Μακεδονίας», με την ελληνική πλευρά να παρακολουθεί παθητικά κάθε νέα εξέλιξη. Η κατάσταση πλέον αγγίζει τα όρια της γελοιότητας και το μόνο συμπέρασμα που μπορεί κάποιος να βγάλει είναι ότι οι Σκοπιανοί μάς γλεντάνε κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.