Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιμπράημ Καλίν: Αφού δεν το 'χει με την διπλωματία ξεκίνησε τα ερωτικά τραγούδια! (βίντεο)

Η μελωδία είναι ερωτική και το βίντεο κλιπ ατμοσφαιρικό, ασπρόμαυρο. Ο Ιμπραήμ Καλίν, το «δεξί χέρι» του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν δεν...




Η μελωδία είναι ερωτική και το βίντεο κλιπ ατμοσφαιρικό, ασπρόμαυρο. Ο Ιμπραήμ Καλίν, το «δεξί χέρι» του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν δεν αρκείται στη διπλωματία, αλλά διεκδικεί κλέος αστεριού του τραγουδιού, καθώς κυκλοφορεί διάφορα τραγούδια και... «ραγίζει καρδιές». 

Το τελευταίο έγινε σε συνεργασία με τον Τούρκο μουσικοσυνθέτη Ερκάν Ογκούρ, και έχει τίτλο σε ελεύθερη μετάφραση «Είμαι Τίποτα».

Στο βίντεο κλιπ Ο 49χρονος Καλίν παίζει άψογα ταμπουρά και τραγουδά μεταξύ άλλων: «Ράγισα μια καρδιά χωρίς να το ξέρω σφαίρες έπεσαν βροχή από τον ουρανό (…) Είμαι φωτιά χωρίς καπνό, η Αραβική θάλασσα χωρίς ακτές».

Oμολογουμένως, ο τούρκος διπλωμάτης «ραγίζει καρδιές», αλλά όχι.. αυτιά, με πολλούς τούρκους να απολαμβάνουν τα τραγούδια του.




---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.