Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Κλαίγονται» οι Τούρκοι - Τερίμ: «Επικοινώνησε μαζί μας ο Ερντογάν» - «Πρωτόγονη η στάση των Ελλήνων»!

Το μπλόκο των ελληνικών αρχών στην αποστολή της Γαλατασαράι που προσγειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12/7 στο 'Ελ. Βενιζέλος', προκειμ...





Το μπλόκο των ελληνικών αρχών στην αποστολή της Γαλατασαράι που προσγειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 12/7 στο 'Ελ. Βενιζέλος', προκειμένου να αγωνιστεί την Τρίτη 13/7 σε φιλικό προετοιμασίας εναντίον του Ολυμπιακού, έγινε άρθρο στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Τουρκίας.

H Sabah είχε για τίτλο το “'Αγενείς' Έλληνες αξιωματούχοι απέρριψαν τα τεστ PRC της ομάδας της Γαλατασαράι”. Όπου 'αγενείς' ήταν η λέξη που χρησιμοποίησε το αθλητικό club στην ανακοίνωση Τύπου που εξέδωσε. Σε αυτήν αναφερόταν πως η τουρκική αποστολή είχε στη διάθεση της PCR τεστ που είχαν γίνει τις τελευταίες 72 ώρες, κατ' απαίτηση των Ελλήνων και πιστοποιητικά εμβολιασμού, παρ' όλα αυτά δεν πέρασαν από τον έλεγχο όλα τα μέλη, αλλά κάποια.
 
“Πρωτόγονη η στάση των Ελλήνων”

H Hurriyet κάλυψε ενδελεχώς όσα συνέβησαν, με διαδοχικά δημοσιεύματα. Σε ένα από τα τελευταία, αναφέρεται πως ο Υπουργός Εξωτερικών, Μελβούτ Τσαβούσογλου κάλεσε στο τηλέφωνο τον ομόλογο του στην Ελλάδα, Νίκο Δένδια για να του επισημάνει πως η συμπεριφορά της οποίας έτυχε η αποστολή της Γαλατασαράι ήταν αυθαίρετη και πρωτόγονη. Μετά πήρε τηλέφωνο τους προέδρους του αθλητικού οργανισμού, για να τους ενημερώσει πως καταδικάζει όσα έζησαν και ότι η κυβέρνηση είναι 100% μαζί τους”.

H Milliyet είχε και σήμερα στο 'πρωτοσέλιδο' της τις δήλωσεις του Φατίχ Τερίμ, προπονητή της Γαλατά, όταν επέστρεψε στην Τουρκία, σύμφωνα με τις οποίες “οι Έλληνες ήθελαν να μας απελάσουν. Ζήτησαν τα διαβατήρια μας και όταν τους ρωτήσαμε ποιος ήταν ο λόγος, μας είπαν πως θα μας απελάσουν.

Τους ενημερώσαμε ότι δεν επρόκειτο να τους τα δώσουμε”. Σε ό,τι αφορά την άρνηση των μελών της αποστολής να υποβληθούν σε νέα rapid τεστ, ο Τερίμ είπε “όταν μου έγινε το σχετικό αίτημα, δεν είχα την παραμικρή αντίρρηση και το έκανα. Πολλά μέλη μας το έκαναν. Αλλά αυτό που έγινε ήταν η απόλυτη κωμωδία. Υπήρχαν μέλη μας που είχαν περάσει τον έλεγχο και είχαν σφραγιστεί τα διαβατήρια τους, παρ' όλα αυτά τους κάλεσαν να γυρίσουν πίσω. Όλοι ξέρουν πως αυτό που έγινε είναι ντροπή. Η συμπεριφορά τους, οι τρόποι και οι χειρονομίες τους μόνο ευχάριστες δεν ήταν”.

Nέες δηλώσεις Τερίμ

''Δεν έλειψε το ενδιαφέρον του προέδρου μας. Τον ευχαριστούμε απεριόριστα. Ακούγοντας τη φωνή του αισθανόμαστε πιο ισχυροί. Είπαμε επιστρέφουμε. Είπαμε το να επιστρέψουμε είναι το πιο σωστό. Λαμβάνοντας την απόφασή μας να επιστρέψουμε, αμέσως επικοινώνησαν μαζί μας ο πρόεδρός μας πρώτα, ο υπουργός των Εξωτερικών μας, ο υπουργός Αθλητισμού μας, ο πρέσβης μας και ο πρόξενός μας.

Αφότου λάβαμε την απόφασή μας, μας έλεγαν ακόμη ελάτε όλοι μαζί να κάνετε το τεστ. Ζήτησαν τα διαβατήριά μας. Όταν ρωτήσαμε το λόγο μάς είπαν ότι θα μας απελάσουν. Κι εμείς είπαμε δεν δίνουμε τα διαβατήριά μας. Ενώ σκεφτόμασταν πως θα γυρίσουμε, πήρε μερικές ώρες.

Οι παίκτες μας βαρέθηκαν, κουράστηκαν και πείνασαν. Δεν υπήρχε φαγητό, νερό. Μετά μας έδωσαν. Το να μην μείνουμε εκεί ήταν η πιο σωστή απόφαση. Οι φίλοι μας -της ομάδας του Ολυμπιακού- έτρεξαν να βοηθήσουν, αλλά δεν έγινε κάτι. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού με πήρε τηλέφωνο.

Μου είπε ότι δεν είχε σχέση με όλο αυτό που έγινε και τον ευχαρίστησα. Αυτή η συμπεριφορά δεν ήταν καθόλου καλή, εμείς δεν είμαστε άνθρωποι που σκύβουν τον κεφάλι, δεν είμαστε ένα κλαμπ. Πρόκειται για κωμωδία. Δεν έχουμε αντιμετωπίσει ξανά τέτοιο πράγμα, το συναντήσαμε σήμερα. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Αν γινόταν και αύριο θα κάναμε πάλι το ίδιο'', ανέφερε.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.