Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνελήφθησαν οι Αλβανοί Μπράβοι που εισέβαλαν σε μπαρ στη Χαλκιδική

Μετά από άμεση κινητοποίηση και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών Αλβανών , για υπ...







Μετά από άμεση κινητοποίηση και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών Αλβανών , για υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος άνδρα στη Χαλκιδική.

Πρόκειται για 3 Αλβανού άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, το βράδυ της 3ης Ιουλίου 2021, ομάδα 7 ατόμων, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν με πυροβόλο όπλο έναν ημεδαπό άνδρα σε κατάστημα της Χαλκιδικής.

Όπως εξακριβώθηκε, οι 2 από τους παραπάνω Αλβανούς και ακόμη ένας συνεργός τους, ακινητοποίησαν τον ημεδαπό με σωματική βία και ένας από αυτούς τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον στο πόδι.

Ο τρίτος Αλβανός και οι άλλοι συνεργοί τους, τους ανέμεναν με σκοπό την διαφυγή τους με οχήματα.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθούν τα στοιχεία και των υπόλοιπων συνεργών τους.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πολυγύρου.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.