Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δράμα στη Νίκαια: Τραγική ειρωνεία – Ο πατέρας διασταυρώθηκε με το ασθενοφόρο του παιδιού χωρίς να το ξέρει

Η μοίρα τους επιφύλαξε το χειρότερό της παιχνίδι. Σε ηλικία μόλις επτά ετών το αγγελούδι τους ταξίδεψε για τον παράδεισο με τους ίδιους του...







Η μοίρα τους επιφύλαξε το χειρότερό της παιχνίδι. Σε ηλικία μόλις επτά ετών το αγγελούδι τους ταξίδεψε για τον παράδεισο με τους ίδιους τους γονείς του να αδυνατούν να πιστέψουν ότι θα το στερηθούν πλέον από την αγκαλιά τους.

Το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι της Πέμπτης, 08.07.2021, στην λεωφόρο Λαμπράκη στη Νίκαια, σκόρπισε θρήνο στην οικογένεια του επτάχρονου κοριτσιού και θλίψη σε όλο το πανελλήνιο. Το κοριτσάκι μόλις είχε επιστέψει μαζί με τη θεία του (αδερφή της μητέρας του) και τη 12χρονη ξαδέρφη του από το μπάνιο που είχαν πάει την Κινέτα. Το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν σταμάτησε στην συμβολή της λεωφόρου Λαμπράκη με την Κουταΐση.

Εκεί οι τρεις τους κατέβηκαν και προσπάθησαν να διασχίσουν τη λεωφόρο Λαμπράκη. Με τις μαρτυρίες των περιοίκων να αναφέρουν ότι ο σηματοδότης ήταν κόκκινος για τα διερχόμενα αυτοκίνητα, η γυναίκα μαζί με τα δύο κοριτσάκια ξεκίνησε να διασχίζει το δρόμο.

Ξαφνικά ο σηματοδότης άναψε πράσινο με τη γυναίκα και τα δύο παιδιά να βρίσκονται μπροστά από ένα φορτηγό. Ο οδηγός του μεγάλου οχήματος, ξεκίνησε με αποτέλεσμα η 7χρονη Παναγιώτα και η 12χρονη ξαδέρφη της Μαρία να βρεθούν κάτω από τις ρόδες του.

Την ίδια ώρα όμως ο πατέρας του κοριτσιού αναφέρει ότι ο οδηγός πέρασε με κόκκινο. Φως στα ακριβή αίτια του δυστυχήματος θα δείξει η προανάκριση που διενεργεί η Τροχαία, καθώς έχει συγκεντρώσει υλικό από κάμερες και από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.