Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο: Την έδεσαν και τη φίμωσαν γιατί ήθελε να ανοίξει εν πτήσει τις πόρτες του αεροπλάνου

«Ανοίξτε την πόρτα, θέλω να κατέβω», φώναζε γυναίκα σε πτήση των American Airlines - Προκλήθηκε χάος στους αιθέρες με τη γυναίκα να ουρλιάζ...








«Ανοίξτε την πόρτα, θέλω να κατέβω», φώναζε γυναίκα σε πτήση των American Airlines - Προκλήθηκε χάος στους αιθέρες με τη γυναίκα να ουρλιάζει χτυπώντας την πόρτα εξόδου

Οι κραυγές μιας γυναίκας έκαναν άνω - κάτω πτήση της 6ης Ιουλίου των «American Airlines» προκαλώντας πανικό στους επιβάτες που είχαν απογειωθεί από το αεροδρόμιο του Ντάλας με προορισμό το Σάρλοτ.

Στα μέσα της διαδρομής, η γκριζομάλλα Αμερικανίδα άρχισε να φωνάζει: «Εσείς εσείς... Ανοίξτε τις πόρτες...θέλω να κατέβω ενώ άρχισε να βαράει τις πόρτες εξόδου».

Τότε επενέβη το πλήρωμα και, για να την ηρεμήσει, θεώρησε σκόπιμο να της κλείσει το στόμα με μία ασημί μονωτική ταινία .

Επίσης, την έδεσε γύρω από το κάθισμά της έτσι ώστε να μην μπορεί να σηκωθεί από τη θέση της.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media και απεικονίζει τη γυναίκα που την έχουν φιμώσει και ακινητοποιήσει στο κάθισμά της δεν είναι fake , όπως επιβεβαίωσαν οι αμερικανικές αερογραμμές «American Airlines». Με τα ουρλιαχτά της, η γυναίκα ανησύχησε τους επιβάτες της πτήσης 1774 της American Airlines, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης TikTok @ lol.ariee.

Η δίωρη πτήση της 6ης Ιουλίου από το Ντάλας-Φορτ Γουόρθ προς το Σάρλοτ, είχε καθυστέρηση για τουλάχιστον τρεις ώρες προτού τελικά αναχωρήσει τα μεσάνυχτα. Αλλά περίπου μια ώρα μετά την απογείωση του αεροσκάφους, έγινε χαμός. Οι αεροσυνοδοί άναψαν τα φώτα του αεροσκάφους γύρω στις 1:30 π.μ.

Χρήστης του TikTok που επέβαινε στο αεροσκάφος, άρχισε να περιγράφει στο βίντεο τα όσα διαδραματίζονταν στην πτήση.

«Βλέπουμε όλες τις αεροσυνοδούς να τρέχουν πάνω-κάτω στους διαδρόμους, σαν να ψιθυρίζουν κάπως μεταξύ τους».

Το πλήρωμα του αεροσκάφους άρχισε να κλειδώνει μπάνια, να αρπάζει σακούλες από κάδους και δεν έλεγε τι συνέβαινε», είπε ο @ lol.ariee.

«Επικρατεί χάος και κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει», συνέχισε.

Τελικά ο πιλότος ενημέρωσε τους επιβάτες ότι πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους κάνοντας λόγο για μία «άσχημη κατάσταση στο αεροσκάφος», σύμφωνα με τον επιβάτη της πτήσης.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.