Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τον έπιασε στο φαΐ η αντιτρομοκρατική... Χρήστος Παππάς: Σε αυτό το σπίτι στου Ζωγράφου έπιασαν και την Ουκρανή που τον «φιλοξενούσε»

Πώς η Αντιτρομοκρατική κατάφερε να συλλάβει το άλλοτε ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης...








Πώς η Αντιτρομοκρατική κατάφερε να συλλάβει το άλλοτε ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, το βράδυ της Πέμπτης στου Ζωγράφου. Η γυναίκα που τον έκρυβε και η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..

Στο 12ο όροφο της ΓΑΔΑ και τα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είναι από το βράδυ της Πέμπτης (01.07), ο Χρήστος Παππάς. Το «δεξί χέρι» του Νίκου Μιχαλολιάκου στη Χρυσή Αυγή ήταν καταζητούμενος από τα τέλη Οκτωβρίου, όταν και το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων του είχε επιβάλει την ποινή κάθειρξης 13 ετών για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Ο πρώην βουλευτής, είχε δώσει για τελευταία φορά το «παρών» στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου στο πλαίσιο περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί την 1η Οκτωβρίου

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνέλεξε πληροφορίες το τελευταίο διάστημα για τον Χρήστο Παππά και μια από αυτές αφορούσε το μέρος όπου βρισκόταν. Ο Χρήστος Παππάς φιλοξενούταν σε ένα σπίτι στου Ζωγράφου, από το οποίο δεν έβγαινε καθόλου. Δεν κυκλοφορούσε, δηλαδή, μεταμφιεσμένος ή οτιδήποτε άλλο, αλλά κρυβόταν εκεί.

Τον έπιασαν την ώρα που έτρωγε

Το βράδυ της Πέμπτης στήθηκε η επιχείρηση από τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, οι οποίοι όταν εισέβαλαν στο σπίτι για να συλλάβουν τον Χρήστο Παππά, τον είδαν να τρώει. Ο άλλοτε βουλευτής της Χρυσής Αυγής, όταν είδε τους ένοπλους αστυνομικούς, δεν έφερε αντίσταση στη σύλληψή του, ενώ μαζί του συνελήφθη και μια 52χρονη γυναίκα, η οποία τον έκρυβε στο συγκεκριμένο σπίτι στου Ζωγράφου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η 52χρονη έχει καταγωγή από την Ουκρανία ενώ έχει πάρει την ελληνική υπηκοότητα και μάλιτσα ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα», υπό τον Ηλία Κασιδιάρη, στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Ο Χρήστος Παππάς αναμένεται να βρεθεί στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών το πρωί της Παρασκευής (02.07), κι από εκεί να πάρει τον δρόμο για τις φυλακές αφού είναι ήδη καταδικασμένος, ενώ η 52χρονη θα περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών με την κατηγορία της υπόθαλψης.

Ο 59χρονος κρυβόταν σε ένα σπίτι, στο οποίο απέξω όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία υπήρχε και η ελληνική σημαία…

Εκεί, λοιπόν, στήθηκε η επιχείρηση και τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής προχώρησαν στη σύλληψη, την ώρα που ο 60χρονος έτρωγε

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη

Η ΕΛ.ΑΣ. στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει πως μαζί του έχει συλληφθεί και μια 52χρονη ημεδαπή, η οποία τον υπέθαλπε. Πρόκειται για τη γυναίκα από την Ουκρανία, η οποία έχει πάρει ελληνική υπηκοότητα, και έκρυβε στου Ζωγράφου τον Χρήστο Παππά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Βραδινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021, συνελήφθη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) ο 59χρονος ημεδαπός διωκόμενος με καταδικαστική απόφαση, με την οποία είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 11 ετών και 9 μηνών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, πρωινές ώρες αύριο.

Μαζί του συνελήφθη 52χρονη ημεδαπή η οποία τον υπέθαλπε στην οικία της και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για παράβαση άρθρου 169Α Π.Κ.»


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.