Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο: Εμφύλιος στη Λάτσιο όταν Αλβανός ποδοσφαιριστής τραγούδησε το Bella Ciao

Στα 27 του χρόνια ο, γεννημένος στη Σκόδρα της Αλβανίας, Ελσέιντ Χισάι έχει μια μακρά καριέρα στην Ιταλία με τις φανέλες των Έμπολι, Νάπολ...





Στα 27 του χρόνια ο, γεννημένος στη Σκόδρα της Αλβανίας, Ελσέιντ Χισάι έχει μια μακρά καριέρα στην Ιταλία με τις φανέλες των Έμπολι, Νάπολι και εδώ και λίγες ημέρες της Λάτσιο.

Ωστόσο αυτό που βιώνει μετά τη συμφωνία του με την ομάδα της Ρώμης και την ανεπίσημη ένταξη του στο γκρουπ δεν έχει προηγούμενο... Δυστυχώς όμως έχει επαναληφθεί πολλές φορές από τους ακροδεξιούς οπαδούς των Λατσιάλι οι οποίοι δεν έχουν κρύψει ότι είναι νοσταλγοί του φασιστικού παρελθόντος της χώρας.


Ο Χισάι, όπως όλοι οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της Λάτσιο, μετά τις πρώτες του προπονήσεις «συστήνεται» στην ομάδα μ' ένα τραγούδι που λέει ενώπιον ποδοσφαιριστών και προπονητών.

Ο 27χρονος διεθνής αμυντικός ανεβαίνοντας στην καρέκλα αποφάσισε να τραγουδήσει το «Bella Ciao», το οποίο έχει συνδεθεί με τους ιταλούς αριστερούς παρτιζάνους ...

Για κακή του τύχη ο συμπαίκτης του Λουίς Αλμπέρτο μετά από λίγα λεπτά ανέβασε το σχετικό βίντεο και τα social media του Χισάι κατακλύστηκαν από μηνύματα... εκνευρισμένων (sic) οπαδών της Λάτσιο.

«Καλύτερα να τραγουδούσες τον ύμνο της Ρόμα», «Που νομίζεις ότι ήρθες; Στο Λιβόρνο», «Καλύτερα να παίζουμε με 10 παρά να παίζει αυτός», ήταν τα πιο ευγενικά, ωστόσο κάποιοι δεν έμειναν εκεί.

Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο ομάδα των ultras της Λάτσιο κατέφτασαν στην πιτσαρία όπου... βιντεοσκοπήθηκε το βίντεο (εκεί τρώει όλη η ομάδα), ωστόσο η αποστολή είχε αποχωρήσει για το ξενοδοχείο, το οποίο και επισκέφτηκαν οι οπαδοί απαιτώντας εξηγήσεις.

Στην είσοδο δέχθηκαν αντιπροσωπεία τους ο, Αλβανός επίσης, τεχνικός διευθυντής της Λάτσιο Ίγκλι Τάρε μαζί με τον Χισάι, αλλά και παρουσία αστυνομικών οι οποίοι είχαν ενημερωθεί να βρίσκονται εκεί για παν ενδεχόμενο, αλλά τα πνεύματα ηρέμησαν σχετικά γρήγορα.

Το ερώτημα όμως είναι για πόσο, καθώς το όλο σκηνικό ενόχλησε σε μεγάλο βαθμό τον προπονητή της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος είναι γνωστός για τις αριστερές του πεποιθήσεις και επίσης δεν έγινε δεκτός με... ιδιαίτερη αγάπη από τους οπαδούς.

Μάλιστα πριν από δύο ημέρες πριν από ένα φιλικό προετοιμασίας κι ενώ υπήρχαν ανάλογα σκηνικά με τον Κοσοβάρο Βεντάτ Μουράκι (αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Φενερμπαχτσέ, αλλά δεν είχε καλή χρονιά), πήγε στους οπαδούς που είχαν πάρει θέση για να δουν τον αγώνα και τους είπε ορθά κοφτά «αν ακούσω μια αποδοκιμασία για τον Μουρίκι, θα βγείτε έξω».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.