Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Όπλο λέιζερ σε αμερικανικό αντιτορπιλικό ARLEIGH BURKE Flight IIA - ΒΙΝΤΕΟ

Σύμφωνα με φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Twitter, το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Stockdale (DDG-106), κλάσης Arleigh Burke-class Flight ...








Σύμφωνα με φωτογραφίες που διέρρευσαν στο Twitter, το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS Stockdale (DDG-106), κλάσης Arleigh Burke-class Flight IIA, διαθέτει πλέον όπλο λέιζερ με την ονομασία ODIN. Το αμερικανικό ναυτικό έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος τα τελευταία χρόνια στην ανάπτυξη όπλων λέιζερ.

Το Optical Dazzler Interdictor Navy (ODIN) σχεδιάστηκε για να αντιμετωπίζει εχθρικά drones. Το ODIN είχε εγκριθεί το 2017. Το 2019 είχε διαρρεύσει μια ακόμα φωτογραφία που απεικόνιζε το αντιτορπιλικό USS Dewey, επίσης κλάσης με έναν μυστηριώδη πύργο επ’ αυτού.

Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο και τότε για λέιζερ ODIN. Το ODIN έχει ήδη εγκατασταθεί επί τριών αντιτορπιλικών κλάσης Arleigh Burke. Θα εγκατασταθεί σε δύο ακόμα εντός του έτους και σε τρία ακόμα το επόμενο έτος.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.