Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τούρκος πρόξενος: «Αν η Ελλάδα είχε δώσει τους 8 στρατιωτικούς, η πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων θα ήταν διαφορετική»

Ο πρόξενος Μουράτ Ομέρογλου σχολίασε την 15η Ιουλίουπρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Μουράτ Ομέρογλου, στην επέτειο της αποτυχημένης απ...







Ο πρόξενος Μουράτ Ομέρογλου σχολίασε την 15η Ιουλίουπρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Μουράτ Ομέρογλου, στην επέτειο της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO, οργάνωσε μια συνέντευξη τύπου.

Ο Ομέρογλου σχολίασε την αντανάκλαση της απόπειρας πραξικοπήματος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Είπε πως “Αν μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος, οι οκτώ πραξικοπηματίες στρατιωτικοί που είχαν διαφύγει στην Ελλάδα και είχαν ζητήσει πολιτικό άσυλο, στα πλαίσια της συνεργασίας και αλληλεγγύης στον αντιτρομοκρατικό αγώνα, είχαν εκδοθεί σύντομα στην Τουρκία και είχε ανοίξει ο δρόμος για την εκδίκαση τους, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις θα είναι είχαν πάρει διαφορετική κατεύθυνση”

Στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε την Τετάρτη 14 Ιουλίου στο προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, μετείχαν μέλη του τουρκικού και ελληνικού τύπου.
……

https://gundemgazetesi.com/detayh.php?id=10984

14/7/2021

Σχ. tourkikanea.gr. Η Τουρκία μας θέλει προτεκτοράτο. Διότι αυτό θα σήμαινε αν δίναμε πίσω τους 8 ικέτες που ζήτησαν άσυλο. Ευτυχώς παρά την υπόσχεση Τσίπρα, χάρη σε κάποιους άξιους δικαστές, οι οκτώ δεν δόθηκαν στην Τουρκία.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.