Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Υμηττό την Πέμπτη 8 Ιουλίου... Λόγω μεγάλου κινδύνου πυρκαγιάς

 Ανακοίνωση για απαγόρευση κυκλοφορίας στον Υμηττό αύριο, Πέμπτη, εξέδωσε ο Δήμος Καισαριανής, «λόγω μεγάλου κινδύνου πυρκαγιάς». Η ανακ...



 Ανακοίνωση για απαγόρευση κυκλοφορίας στον Υμηττό αύριο, Πέμπτη, εξέδωσε ο Δήμος Καισαριανής, «λόγω μεγάλου κινδύνου πυρκαγιάς».

Η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου έχει ως εξής: «Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Καισαριανής ενημερώνει ότι την Πέμπτη 8 Ιουλίου από τις πρώτες πρωινές ώρες και για ολόκληρη την ημέρα, θα απαγορεύεται η διέλευση και η κυκλοφορία στον Υμηττό λόγω μεγάλου κινδύνου πυρκαγιάς από υψηλές θερμοκρασία και δυνατούς ανέμους».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας το επόμενο 24ωρο προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις ακόλουθες περιοχές:

Περιφέρεια Αττικής

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (ΠΕ Βοιωτίας, ΠΕ Εύβοιας)

Περιφέρεια Πελοποννήσου (ΠΕ Κορινθίας, ΠΕ Αργολίδας)

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (ΠΕ Λέσβου, ΠΕ Χίου, ΠΕ Σάμου, ΠΕ Ικαρίας)

Περιφέρεια Κρήτης.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.