Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τεντώστε τις κεραίες σας γονείς! 7 τρόποι για να αποτρέψετε τα παιδιά σας να γίνουν χρήσιμοι ηλίθιοι των «Πολεμιστών Κοινωνικής Δικαιοσύνης» (facebook, twitter)

SJW's είναι οι Social Justice Warriors (Πολεμιστές Κοινωνικής Δικαιοσύνης) στις ΗΠΑ. Με λίγα λόγια η συνομοταξία των νεαρής ηλικίας στ...






SJW's είναι οι Social Justice Warriors (Πολεμιστές Κοινωνικής Δικαιοσύνης) στις ΗΠΑ. Με λίγα λόγια η συνομοταξία των νεαρής ηλικίας στρατευμένων χρήσιμων ηλίθιων που πολεμούν υπό την σημαία της πολιτικής ορθότητας, δίνοντας "μάχες" κυρίως μέσω των social media. Δες αναλυτικά εδώ.








Η Ελίτ και τα media δεν χάνουν καθόλου χρόνο να κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά σου και να διαμορφώσουν τα μυαλά τους έτσι όπως θέλουν. Είναι ο ρόλος σου να τα προστατεύσεις από τον εν λόγω κίνδυνο και παρακάτω ένας μικρός κατάλογος που μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό.

1. Να είσαι παρών





Τόσο απλό. Να είσαι εκεί. Να τα ακούς. Εντόπισε τα πρώτα σημάδια της φιλικής SJW διάθεσης και κατέπνιξέ τα εν τη γενέσει τους. Ένα κορίτσι με απόντα πατέρα, είναι σαν ένα πλοίο χωρίς πηδάλιο, θα καταντήσει να κοιμάται με τον έναν και με τον άλλον. Ένα αγόρι με απόντα πατέρα θα στραφεί στο έγκλημα ή ακόμη χειρότερα, στο φεμινισμό.


Να τα έχεις από κοντά τα πρώτα χρόνια της ζωής τους. Είσαι ένας βράχος, ένα παράδειγμα. Ζήσε με βάση αυτά που κηρύττεις. Υπάρχουν μόνο αυτά που μπορείς να κάνεις. Η ιδέα εδώ είναι να δημιουργηθεί ένας ισχυρός, ανεξάρτητος νους που θα είναι περίεργος, δύσκολος να χειραγωγηθεί και έτοιμος να αμφισβητήσει τις προ-σχεδιασμένες ιδέες που ο εξωτερικός κόσμος θα έρθει να τον ταΐσει.


2. Βρες το ιδανικό περιβάλλον


Ξεκίνα με την επιλογή του σωστού συντρόφου. Απέφυγε τις εγκληματογόνες αστικές κυψέλες. Βεβαιώσου ότι έχεις εγκρίνει την τοπική κοινότητα που θα πας, πριν πας εκεί. Μην τα αφήσεις να πάνε στο πανεπιστήμιο. Κάνε τους να μάθουν κάτι που θα τους φέρει ένα σταθερό μέλλον.


Φύγε από την Αμερική, αν ο Trump δεν την κάνει μεγάλη και πάλι. Βρες το γόνιμο έδαφος που θα επιτρέψει στα παιδιά σου να μεγαλώσουν καλά και ασφαλή. Διάλεξε μια χώρα που περιφρονεί τους SJWs και τους χλευάζει.



3. Να είσαι άμεσος, αλλά εποικοδομητικός


Πες τους ότι η ζωή είναι άδικη, ότι η οικογένεια είναι ιερή και εξήγησέ τους τι είναι ο θάνατος, μεταξύ άλλων. Εξήγησε με σαφήνεια ποιες είναι οι έννοιες της σκληρής δουλειάς, της αξίας, της δύναμης και της ομορφιάς, ότι οι άνδρες και οι γυναίκες είναι πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Ότι η φυσική εμφάνιση και τα χρήματα είναι σημαντικά, αλλά ότι δεν είναι πανάκεια.


Άσχετα με το τι λένε, κανένας άντρας δεν θέλει να ακούσει ότι είναι αδύναμος και καμία γυναίκα δεν θέλει να ακούσει ότι δεν είναι ελκυστική.


Πες τους ότι ένας άντρας έχει μόνο την ακεραιότητα του και τα κότσια του, ενώ μια γυναίκα έχει μόνο την εφήμερη ομορφιά της και τη σεξουαλική αγνότητα για να βασιστούν. Πες τους το όταν κάνουν λάθος και μην τους λες ότι είναι οι καλύτεροι, αν δεν είναι.


Ενώ δεν πρέπει να γελάμε με τους ανθρώπους που είναι πραγματικά άτομα με ειδικές ανάγκες, όταν σε ρωτάει «Μπαμπά, γιατί αυτή η κυρία είναι τόσο χοντρή και μυρίζει αστεία;», είναι ιερό καθήκον σου να απαντήσεις: «Επειδή είναι μόνη, δεν έχει αυτοέλεγχο και είναι τεμπέλα, γιε μου».


4. Να έχεις εσύ τον έλεγχο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης

Να είσαι μια συσκευή σκαναρίσματος και να μην δέχεσαι κάθε δηλητήριο να διοχετευθεί από τον βρώμικο σωλήνα μέσα στο ιερό που είναι το σπίτι σου. Θυμήσου ότι ο δηλητηριώδης σωλήνας είναι σε πόλεμο με αυτό που είσαι.


Αν πρέπει να δουν κάτι τα παιδιά σου, να το ελέγξεις πρώτα εσύ. Ελέγξτε το εξώφυλλο του DVD, την ιστορία του, τα μηνύματά του. Ψάχνε σε ταινίες πριν από το 2000 και στο Internet. Αποφάσισε.


Δώσε τους με μια τεράστια βιβλιοθήκη. Διάβασέ τους βιβλία. Ενθάρρυνέ τα να διαβάζουν μόνα τους. Ποτέ μην σταματήσεις να αγοράζεις βιβλία. Μην αφήσεις τις συσκευές τους να έχουν Internet μέχρι το μυαλό τους να μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό. Ούτε smartphones. Καμία εξαίρεση.


Τα τηλέφωνα είναι μια χαρά. Μην έχεις σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ούτε τα παιδιά σου. Εξήγησέ τους ότι η πραγματική ζωή είναι εκεί έξω. Μπορεί να υπάρχει ένας υπολογιστής με Internet. Στο καθιστικό, με πρόσβαση σε αυτόη κατά τη διάρκεια της ημέρας και όταν είσαι εκεί. Εγκατέστησε πρόγραμμα γονικού ελέγχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.