Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΠΑ: Το νέο υπερόπλο αξίας $670 εκατ. που αποκτά η US Air Force - Δείτε φωτογραφίες

Η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία (US Air Force) αποκάλυψε μια νέα σχεδιαστική απόδοση του stealth βομβαρδιστικού αεροσκάφους B-21 Raider, τ...





Η Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία (US Air Force) αποκάλυψε μια νέα σχεδιαστική απόδοση του stealth βομβαρδιστικού αεροσκάφους B-21 Raider, το οποίο αναμένεται να τεθεί στη διάθεσή της προς χρήση μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Το αεροσκάφος, που αναπτύσσεται από την εταιρεία Northrop Grumman θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει και πυρηνικά όπλα, ενώ θα προσφέρει τη δυνατότητα για «επίθεση τόσο από αποσταση όσο και direct».

Το κόστος του B-21 Rider κυμαίνεται στα 670 εκατομμύρια δολάρια
και θα είναι έτοιμο για πτήση ως το 2026 ή το 2027. Πληροφορίες αναφέρουν πως το αρχικό σχέδιο προβλέπειο την κατασκευή και παράδοση τουλάχιστον 100 αεροσκαφών αυτού του τύπου.


Το B-21 Rider θα μπορεί να φιλοξενήσει πλήρωμα δυο ατόμων, ενώ τα συγκεκριμένα αεροσκάφη θα επιχειρούν από τις βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας σε Νότια Ντακότα, Μιζούρι και Τέξας.

Δείτε τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, οι οποίες αποτελούν σχεδιαστικές αποδόσεις και δεν είναι οι επίσημες απεικονίσεις του αεροσκάφους, το οποίο παραμένει απόρρητο project:









---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.