Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κιλκίς: Συνελήφθη υπάλληλος δασαρχείου που μετέφερε πάνω από 33 κιλά κάνναβης

  Αστυνομικοί του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, συνέλαβαν προχθές το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, έναν 43χρονο άνδρ...

 


Αστυνομικοί του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, συνέλαβαν προχθές το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, έναν 43χρονο άνδρα υπάλληλο δασαρχείου για εισαγωγή και διακίνηση κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο 43χρονος στο πρώτο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Ειδομένης - Αξιούπολης στην περιοχή της Ειδομένης να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και να μεταφέρει συνολικά 31 συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 33 κιλών και 523 γραμμαρίων.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι τις παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών παρέλαβε λίγο νωρίτερα από μεθοριακό σημείο του Κιλκίς, ανάμεσα σε Ελλάδα και Σκόπια, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας.

Επίσης στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κρυσταλλικής μεταμφεταμίνης βάρους 0,95 γραμμαρίων και 2 κινητά τηλέφωνα.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του σε περιοχή του Κιλκίς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

*ένα πιστόλι κρότου - αερίου με γεμιστήρα και 3 φυσίγγια,

*το χρηματικό ποσό των 12.000 ευρώ και

*12 κουτιά με αναβολικές ουσίες, τα οποία θα σταλούν στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων για εργαστηριακή εξέταση.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.