Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιούρι Γκέλερ: «Η Γη είναι σε επαφή με εξωγήινους εδώ και 50 χρόνια»!

Το μέντιουμ με τη μοναδική ικανότητα να... λυγίζει κουτάλια είχε δεχτεί το 1974 την πρόσκληση της NASA να επισκεφτεί βάση της Αμερικανικής ...







Το μέντιουμ με τη μοναδική ικανότητα να... λυγίζει κουτάλια είχε δεχτεί το 1974 την πρόσκληση της NASA να επισκεφτεί βάση της Αμερικανικής Υπηρεσίας Διαστήματος στο Μέριλαντ, με τους Αμερικανούς – όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος – να έχουν εντυπωσιαστεί από τις πνευματικές του δυνάμεις.

Αυτά που είδε τότε στην αμερικανική βάση ο Γκέλερ τον έπεισαν πως οι εξωγήινοι υπάρχουν.

Όπως αναφέρει ο μελλοντολόγος, ο μηχανικός Βέρνερ Φον Μπράουν τού έδειξε ένα κομμάτι μέταλλο που φυλασσόταν σε ένα χρηματοκιβώτιο.

“Το άγγιξα και είπα στον Βέρνερ: Αυτό δεν είναι από τον πλανήτη μας” θυμάται ο Γιούρι Γκέλερ, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ Daily Star.

“Έχει δίκιο! Αυτό είναι ένα κομμάτι από ένα UFO που συνετρίβη στη Γη, είπε ο επιστήμονας” σύμφωνα με το μέντιουμ.

Σύμφωνα με τον Γκέλερ, αυτά που είδε στους παρακάτω ορόφους της βάσης τον έκαναν να μείνει με το στόμα ανοιχτό, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις.

“Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα για όσα είδα στα ψυγεία της βάσης” λέει ο Γκέλερ.

“Έχω υπογράψει έγγραφα εχεμύθειας. Αλλά μπορώ να σας πως ότι είμαστε σε επαφή” σχολίασε ο Γκέλερ έπειτα από το πόρισμα του Αμερικανικού Πενταγώνου για 143 πιθανές θεάσεις UFO.

“Ξέρουν περισσότερα!” επέμεινε ο Γιούρι Γκέλερ για τη σχέση των Αμερικανών με τους εξωγήινους.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.