Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι ο 47χρονος ιδιοκτήτης spa που κατηγορείται για βιασμό - Έτσι «ψάρευε» τα θύματά του

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 47χρονου ...









Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 47χρονου ιδιοκτήτη spa που κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. κατηγορείται ότι διέπραξε τα παραπάνω αδικήματα, εντός καταστήματος κέντρου χαλάρωσης - με υπηρεσίες σπα και μασάζ- στην Αθήνα, σε βάρος δύο γυναικών, στο πλαίσιο συνέντευξης για πρόσληψή τους για εργασία.

Ο 47χρονος συνελήφθη στις 3 Ιουλίου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τ.Α. Εξαρχείων.

Πρόκειται για τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ευάγγελο του Διονυσίου και της Αναστασίας γεννηθέντα την 15-2-1974 στην Αθήνα.




Το "δόλωμα"

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος κατηγορείται πως κακοποίησε σεξουαλικά δύο κοπέλες ηλικίας 17 και 18 ετών. Σύμφωνα με τον Alpha, είχε βάλει αγγελία ζητώντας νεαρές κοπέλες για να εργαστούν ως μοντέλα. Έτσι οι δύο κοπέλες πήγαν στα γραφεία επί της οδού Ιπποκράτους στα Εξάρχεια όπου έχει και spa, ωστόσο τους ανέφερε πως δεν έχουν τις αναλογίες να εργαστούν ως μοντέλα. Τους είπε, όμως, πως μπορεί να τους μάθει διάφορες τεχνικές ευεξίας για να εξυπηρετούν τους πελάτες στο κέντρο ευεξίας.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν τα δύο κορίτσια 17 και 18 ετών τις έβαλε σε ένα δωμάτιο και κλείδωσε την πόρτα. Στη συνέχεια τους επιτέθηκε και τις κακοποίησε σεξουαλικά. Όταν τις άφησε ελεύθερες πήγαν κατευθείαν στην αστυνομία, στο τμήμα Εξαρχείων για να καταγγείλουν το περιστατικό.

"Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη βεβαίωση εγκλημάτων που τιμωρούνται ως κακουργήματα ή πλημμελήματα με δόλο (εν προκειμένω εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας) και συγκεκριμένα στον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων βιασμού, διαδικασία η οποία σε διαφορετική περίπτωση καθίσταται απολύτως δυσχερής.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-3603322 του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας" αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.