Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρόμος για 45χρονη και την κόρη της στο Ηράκλειο: Τις απείλησε με μπαλτά ο πρώην σύζυγος

Τρόμος για μια 45χρονη και την κόρη της στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο 46χρονος πρώην σύζυγός της συνελήφθη έπειτα από μήνυση που κατέθεσε η ίδια γ...






Τρόμος για μια 45χρονη και την κόρη της στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο 46χρονος πρώην σύζυγός της συνελήφθη έπειτα από μήνυση που κατέθεσε η ίδια για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η γυναίκα μετέβη στο αστυνομικό τμήμα και προχώρησε σε μήνυση, αναφέροντας ότι ο πρώην σύζυγός της εμφανίστηκε στο σπίτι λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα και απείλησε φραστικά, τόσο την ίδια όσο και την κόρη τους, κρατώντας στα χέρια του έναν μπαλτά.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν το πρωί στο κέντρο του Ηρακλείου για ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένας μπαλτάς. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.

Πηγή: cretapost.gr


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.