Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηλιούπολη: Ραγδαίες εξελίξεις – Και άλλη γυναίκα κατέθεσε κατά του 39χρονου αστυνομικού

Η πρώτη κατάθεση γυναίκας, εκτός από την 19χρονη, σε βάρος του 39χρονου αστυνομικού από την Ηλιούπολη είναι γεγονός. Σύμφωνα με την ΕΡΤ...







Η πρώτη κατάθεση γυναίκας, εκτός από την 19χρονη, σε βάρος του 39χρονου αστυνομικού από την Ηλιούπολη είναι γεγονός.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ και σε καθεστώς άκρας μυστικότητας μια γυναίκα εμφανίστηκε στην αστυνομία και κατέθεσε σε βάρος του 39χρονου αστυνομικού. Μάλιστα η περίπτωσή της δεν είναι γνωστή και δεν σχετίζεται με αυτές τις γυναίκες που έχουν μιλήσει με τη δικηγόρο της 19χρονης και φέρονται να έχουν στοιχεία για τον 39χρονο αστυνομικό.

Η γυναίκα που εμφανίστηκε στην αστυνομία κατέθεσε επίσημα πως ο αστυνομικός την είχε προσεγγίσει και την πίεζες ώστε να αρχίσει να εκδίδεται έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της γυναίκας ο 39χρονος της υποσχόταν χρήματα και προσπαθούσε να την δελεάσει για να την εκμεταλλευτεί. Όμως εκείνη δεν ενέδωσε στις πιέσεις και κατάφερε να ξεφύγει από τον 39χρονο αστυνομικό.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ το αδίκημα που προκύπτει από αυτή την περίπτωση είναι η απόπειρα εμπορίας ανθρώπου και η κατάθεση θεωρείται δεμένη με τις αρχές να έχουν στην κατοχή τους ντοκουμέντα που στοιχειοθετούν όλα όσα τους περιέγραψε η γυναίκα.

Η κατάθεση θα υποβληθεί συμπληρωματικά από την Αστυνομία στη Δικαιοσύνη για να συμπεριληφθεί στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την πολύκροτη υπόθεση της Ηλιούπολης.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.