Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Ούτε τα ανήλικα δεν σέβονται!-Δίκασαν 290 παιδιά γιατί...προσέβαλλαν τον σουλτάνο

Μια ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη για το καθεστώς Ερντογάν και την αντίληψή του για τους ανθρώπους. Σύμφωνα με τον βουλευτή του Ρεπουμπ...









Μια ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη για το καθεστώς Ερντογάν και την αντίληψή του για τους ανθρώπους.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Σεζγκίν Τανρίκουλου, 290 παιδιά ήταν ανάμεσα στους 10 χιλιάδες Τούρκους που δικάστηκαν το 2020, γιατί.. προσέβαλαν το πρόσωπο του Ταγίπ Ερντογάν! Όπως ανέφερε, 84 ήταν μεταξύ 12 και 15 ετών, ενώ τα υπόλοιπα ήταν μεταξύ 15 και 18 ετών.

Χαρακτηριστικό του τι συμβαίνει με τη δικαιοσύνη στην Τουρκία είναι το γεγονός ότι μόνο το 14% όσων κατηγορήθηκαν για προσβολή του σουλτάνου, αθωώθηκαν! Μάλιστα τα τελευταία 9 χρόνια οι δικαστικές υποθέσεις για προσβολή του προέδρου της Τουρκίας έχουν αυξηθεί κατά 9.000%! Σύμφωνα με τον τουρκικό ποινικό κώδικα προβλέπεται μέγιστη ποινή φυλάκισης 4 χρόνια.

«Ο πρόεδρος υπέβαλε μήνυση εναντίον 290 παιδιών. Τους έφερε στα δικαστήρια. Θα λάβει αποζημίωση από αυτά, θα τα καταδικάσει και τότε θα είναι ευτυχισμένος», δήλωσε ο Τανρίκουλου.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.