Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Απίστευτη κίνηση αναρχοκουκουλοφόρων - Έδωσαν στη δημοσιότητα διευθύνσεις και ονόματα 21 αστυνομικών

Μία ομάδα κουκουλοφόρων δημοσίευσε σε ιστοσελίδα του ένα κείμενο μέσα από το οποίο δημοσιοποίησε τα στοιχεία 21 συνδικαλιστών αστυνομικών. ...






Μία ομάδα κουκουλοφόρων δημοσίευσε σε ιστοσελίδα του ένα κείμενο μέσα από το οποίο δημοσιοποίησε τα στοιχεία 21 συνδικαλιστών αστυνομικών.

Την προκλητική ανακοίνωση υπογράφει η ομάδα «Οργάνωση Αναρχική Δράση».

Στο κείμενο τους οι κουκουλοφόροι αναφέρουν, μεταξύ άλλων, πως «από σήμερα προχωρούμε στην δημόσια επικήρυξη 21 ένστολων μιασμάτων που είναι ύποπτοι για βασανισμούς και κακοποιήσεις, βιασμούς και συγκαλύψεις περιστατικών έμφυλης βίας, διασπορά φόβου και τρομοκρατίας, συλλήψεις, φυλακίσεις και κάθε άλλη νόμιμη δραστηριότητα μέσα από τα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, που εχθρέυεται τη ζωή, την ελευθερία και τον σεβασμό στην αξιοπρέπεια της κοινωνικής βάσης».

Στο κείμενο οι αντιεξουσιαστές αναφέρονται στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα αλλά και στην υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης στην Ηλιούπολη από αστυνομικό, ο οποίος την κρατούσε φυλακισμένη και την εξέδιδε.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.