Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός σήμερα: 2.065 τα κρούσματα – 139 οι διασωληνωμένοι, 10 νέοι θάνατοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα (12/7) 2.065 νέα κρούσματα κορονοϊού, ενώ οι νέοι θάνατοι φτάνουν τους 10. Στους 139 οι διασωληνωμένοι στη...







Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα (12/7) 2.065 νέα κρούσματα κορονοϊού, ενώ οι νέοι θάνατοι φτάνουν τους 10. Στους 139 οι διασωληνωμένοι στην Ελλάδα.

Κορονοϊός: Τα «εφιαλτικά» σενάρια για 18.000 κρούσματα» – Τι δείχνουν τα στοιχεία από τα λύματα

«Καμπανάκι» χτυπά το ιικό φορτίο στα λύματα της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκο Παπαϊωάννου. Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Μπουλμπασάκος, επικεφαλής της Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, μίλησε για εστίες σε όλη τη χώρα, τις οποίες «αν τις αφήσουμε αναμμένες , θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα».

«Πραγματικά θα είναι πολύ άδικο για την προσπάθεια που έχει καταβάλει όλος ο κόσμος να την πετάξουμε. Ξέρουμε ότι όπου υπάρχουν συνωστισμοί, έχουμε τεράστια προβλήματα», τόνισε αρχικά ο κ. Μπουλμπασάκος.

Με αφορμή τα περιστατικά στις παιδικές κατασκηνώσεις, ο κ. Μπουλμπασάκος σημείωσε: «Ξέρουμε ότι δεν προφυλασσόμαστε 100% και όλα τα μέτρα να πάρουμε. Αν πάρουμε λιγότερα μέτρα και αφήσουμε ελεύθερα τα πράγματα, θα έχουμε εστίες παντού σε όλη τη χώρα.

Εμείς τώρα, κακά τα ψέματα, έχουμε εστίες σε όλη τη χώρα. Και αν αφήσουμε αυτές τις εστίες αναμμένες, θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα. Ακούσατε τα εφιαλτικά σενάρια που έχουν πει έγκυροι άνθρωποι που επεξεργάζονται μοντέλα, τα οποία μιλάνε ότι μπορεί να φτάσουμε ακόμα θεωρητικά και σε 18.000 κρούσματα την ημέρα.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.