Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προφυλακίστηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση της 19χρονης στην Ηλιούπολη

Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης, στην Ηλιούπο...








Προφυλακιστέος κρίθηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης, στην Ηλιούπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος οδηγείται στις φυλακές έπειτα από την απολογία του στην ανακρίτρια.


Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, Αστέριος Τριανταφύλλου, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για εμπορία ανθρώπου και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. "Σε τέτοιου είδους δικογραφίες τα θύματα ποτέ δεν είναι ένα" δήλωσε ο συνήγορος και πρόσθεσε ότι "σήμερα δεν τελείωσε κάτι αλλά ξεκινάει".

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είναι πρώην σύντροφος της νεαρής γυναίκας, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή της, την εξέδιδε πριν από τρία χρόνια, όταν εκείνη ήταν 16 ετών. Όπως ανέφερε η 19χρονη, την εξέδιδε για ένα διάστημα έξι μηνών, έναντι 70 ευρώ την κάθε φορά, χρήματα που στη συνέχεια έπαιρνε ο ίδιος. Ο 32χρονος με καταγωγή από τον Άγιο Δομίνικο βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της εμπορίας ανθρώπων, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και ποσότητες ναρκωτικών.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.