Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηλιούπολη - Δικηγόρος 19χρονης: «Η κοπέλα κινδυνεύει από κύκλωμα που εμπλέκεται ο αστυνομικός»

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη - Ένταλμα σύλληψ...






Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη - Ένταλμα σύλληψης και για τρίτο άτομο

Για τον απόλυτο εφιάλτη που βίωνε η 19χρονη κοπέλα στα χέρια του 39χρονου αστυνομικού και του πατέρα της μίλησε η δικηγόρος της, Αντωνία Λεγάκη. Μιλώντας στο Mega η κυρία Λεγάκη αφού ευχαρίστησε την κοπέλα που εργάζεται σε παρακείμενη καφετέρια από το σπίτι του 39χρονου και βοήθησε την 19χρονη είπε πως «αν χρειάζεσαι βοήθεια, είμαι εδώ».

«Ο άνθρωπος αυτός την είχε αιχμάλωτη επό 1,5 μήνα την εξέδιδε χτυπώντας την, προσπαθούσε να της δώσει ναρκωτικά ή της στερούσε την τροφή. Είναι ένα παιδί ακόμα παγωμένο απέναντι σε αυτό που της συνέβη. Η προσέγγιση ήταν μια κανονική προσέγγιση για μια σχέση. Το κορίτσι ήθελε να φύγει από το σπίτι της και ήταν ευάλωτη. Ένιωσε ασφάλεια επειδή ο άνδρας ήταν αστυνομικός. Αυτός ήλεγχε τις επικοινωνίες της. Είχε έναν έλεγχο. Ο περίγυρος δεν είχε καταλάβει… το κορίτσι φοβόταν πάρα πολύ, την απειλούσε ότι θα σκοτώσει την μητέρα και τα αδέρφια της», υποστήριξε ακόμη η Αντωνία Λεγάκη.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της 19χρονης κοπέλας «υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Μιλάμε για κύκλωμα. Αυτό το κορίτσι έχει κατανομάσει ότι ήξερε. Έκανε ό,τι μπορούσε. Η μητέρα της δεν γνώριζε. Αυτό περιγράφει η κοπέλα».

Από την πλευρά του ο κ. Σπήλιος Κρικέτος, Γεν. Γρ. Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, ανέφερε πως «αυτός δεν είναι αστυνομικός κατά την άποψή μου. Πρέπει να ανοίξουν στόματα, να καταλάβουν κάποιοι ότι ως εδώ η βία. Η αστυνομία έχει φτιάξει ειδική υπηρεσία ενδοοικογενειακής βίας, όποια κοπέλα είναι θύμα να λέει το πρόβλημά της. Να καταγγέλονται αυτές οι συμπεριφορές. Είμαι βέβαιος η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει».

«Να μην κινδυνέψει το παιδί από το κύκλωμα. Ο αστυνομικός δεν ήταν μόνος του. Απαιτώ από τις αρχές να συλληφθούν και το παιδί να μην κινδυνέψει. Να μας απαντήσουν τιε ξυπηρετεί το να αποκλείεται το παιδί από την επικοινωνία για ένα 12ωρο. Την πήγαν στο νοσοκομείο αφού την εξεφάνισαν από εμάς και πήγαν και πήγαιναν κι έλεγαν ότι είναι κρατούμενη», ανέφερε στη συνέχεια η κυρία Λεγάκη.

«Αν πιστεύετε ότι ο κώδικας ποινικής δικονομίας έχει παραβιαστεί παρουσία του κ. Αντιεισαγγελέα να το πει ευθέως», σημείωσε ο κ. Κρικέτος με την δικηγόρο της κοπέλας να τονίζει ότι «το ερώτημα γιατί το παιδί απομονώθηκε επί 12ωρο από τους δικηγόρους του παραμένει εκκρεμές. Θα πάρουμε τη δικογραφία, θα δούμε τι καταγράφεται. Το παιδί είναι στο σπίτι του, προσπαθεί να συνέλθει, χρειάζεται βοήθεια, θα την έχει».


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.