Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτός είναι το υπαρχιφύλακας της ΕΛΑΣ που κρατούσε όμηρο και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη... Δείτε φωτογραφίες του!

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες του αστυνομικού, ο οποίος συνελήφθη από στελέχη των Εσωτερικών Υποθέσεων και κατηγορείται ότι εξέδιδ...








Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες του αστυνομικού, ο οποίος συνελήφθη από στελέχη των Εσωτερικών Υποθέσεων και κατηγορείται ότι εξέδιδε έναντι αμοιβής 19χρονη που την παρακρατούσε σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών και τελούσε ήδη σε κατάσταση αργίας με απόλυση, λόγω προβληματικής συμπεριφοράς, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να απειλεί συναδέλφους του.

Λίγο μετά τις 11.00 το πρωί της Κυριακής, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μαζί με τον πατέρα της 19χρονης, ο οποίος εξίσου κατηγορείται ότι την ανάγκαζε σε γενετήσιες πράξεις εντός της οικίας τους από την ηλικία των 11 έως των 17 ετών.

Να σημειωθεί μάλιστα πως προκάλεσε αρνητική εντύπωση το γεγονός πως ο αστυνομικός εμφανίστηκε στην Ευελπίδων με μπλούζα γνωστής ελληνικής πορνογραφικής εταιρείας.

Ο 39χρονος ήταν ενεργός στα social media, αναρτώντας φωτογραφίες πίνοντας ακριβή σαμπάνια, ενώ σε άλλη, εμφανίζεται με καπέλο και γυαλιά ηλίου γράφοντας ως λεζάντα τη φράση «τρομοκράτης ή αντιτρομοκράτης».

Δείτε φωτογραφίες:









---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.