Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΥΦΕΘΑ στην 197η Επέτειο του Ολοκαυτώματος των Ψαρών

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 197η Επέτειο του ολοκαυτώματος της Ηρωικής Νήσο...


Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 197η Επέτειο του ολοκαυτώματος της Ηρωικής Νήσου Ψαρών, την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021, όπου τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης εκπροσώπησε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Παναγιώτης Μηταράκης.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε την επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών & Οινουσσών κ.κ. Μάρκου. Παρέστη στο Τρισάγιο, στον κήπο που υπήρχε η οικία του Κωνσταντίνου Κανάρη και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων προς τιμήν των Αγωνιστών της Ελληνικής Επανάστασης, στην Πλατεία Ηρώων Ολοκαυτώματος.

Τέλος, επισκέφθηκε την έκθεση Έργων Λαϊκής Τέχνης και Φωτογραφιών, στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου.

Στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν από τον Δήμο της Ηρωικής Νήσου Ψαρών, με Δήμαρχο τον κ. Κωνσταντίνο Βρατσάνο, παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης, ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Μπουγδάνος, οι Δήμαρχοι Σπετσών κ. Παναγιώτης Λυράκης και Ερέτριας κ. Ιωάννης Δημητρόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.





---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.