Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα υπόθεση παιδικής πορνογραφίας: 17χρονος εκβίαζε πατέρα 12χρονης με γυμνές της φωτογραφίες

 Δύο υποθέσεις πορνογραφίας ανηλίκων εξιχνιάστηκαν από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της Ελληνικ...






 Δύο υποθέσεις πορνογραφίας ανηλίκων εξιχνιάστηκαν από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην πρώτη περίπτωση, μητέρα κατήγγειλε στις αρχές έναν 17χρονο που φέρεται να απέσπασε φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης κόρη της και στη συνέχεια εκβίαζε τον πατέρα, ζητώντας του χρηματικό ποσό για να μην το διαμοιράσει στο διαδίκτυο.

Οι άνδρες της αστυνομίας πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του εμπλεκόμενου, ο οποίος κατοικεί σε νησί των Κυκλάδων και κατέσχεσαν δύο σκληρούς δίσκους και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι Αρχές εντόπισαν πλήθος αρχείων, σε μορφή εικόνων και βίντεο, στα οποία μεταξύ άλλων, απεικονιζόταν και η ανήλικη.

Ο 17χρονος συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία αντιμετωπίζοντας κακουργηματικές διώξεις.

Και δεύτερη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Οι αστυνομικοί της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, προχώρησαν στη διαλεύκανση μιας ακόμη υπόθεσης, κατά την οποία χρήστης εντοπίστηκε να περιηγείται σε ιστότοπους στο διαδίκτυο που περιελάμβαναν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Και ο έτερος συλληφθείς, φαίνεται πως κατοικεί σε νησί των Κυκλάδων, ενώ έπειτα από έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε ανακριτή, ενώ η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Πηγή: iefimerida.gr 



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.