Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Κούρδοι «τινάζουν» στον αέρα την Τουρκία: Καίγονται 15 εργοστάσια, και δεκάδες οχήματα και σκάφη Ερντογανικών & Κεμαλιστών... Ανακοίνωση ανάληψη ευθύνης...

Κτυπούν με κύματα σαμποτάζ το εσωτερικό της Τουρκίας οι Κούρδοι, υλοποιώντας κατά γράμμα σχέδιο, το οποίο έχει σκοπό την πρόκληση χάους και...





Κτυπούν με κύματα σαμποτάζ το εσωτερικό της Τουρκίας οι Κούρδοι, υλοποιώντας κατά γράμμα σχέδιο, το οποίο έχει σκοπό την πρόκληση χάους και ανωμαλίας.

Πρόκειται σαφώς για σχέδιο πρόκλησης αντιποίνων των Κούρδων κατά της τουρκικής κυβέρνησης, ενώ νέες πληροφορίες φέρουν την Άγκυρα να φοβάται τρομερό κύμα επιθέσεων σε στρατιωτικές μονάδες, ναυστάθμους και πολεμικά αεροδρόμια, καθώς και εργοστάσια της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας.

Έτσι λοιπόν, σε ανακοίνωσή τους, ''Τα Παιδιά της Φωτιάς'', ανακοίνωσαν τα αποτέλεσματα των επιθέσεων από σαρωτικά σαμποτάζ κατά τουρκικών στόχων μόνο για τον μήνα Ιούνιο:

  • 15 εργοστάσια κάηκαν
  • 45 οχήματα καταστράφηκαν
  • 5 σκάφη αναψυχής ανατινάχθηκαν

Υπόψιν, πως όλες αυτές οι εγκαταστάσεις ανήκοουν σε Ερντογανικούς και ''Γκρίζους Λύκους''

Τα δικτατορικά καθεστώτα όπως αυτό του Ερντογάν, πάντα έχουν μια τραγική κατάληξη σύμφωνα με τη διεθνή ιστορία σε πολλές χώρες του κόσμου, αφού προηγηθεί πρώτα, αυτό που ονομάζεται "εσωτερική ανωμαλία".

Οι Κούρδοι είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν ένα πρόπλασμα ενός Κουρδικού κράτους σε μια τεράστια περιοχή εντός του 2021 και το δηλώνουν ξεκάθαρα με απαρχή την Συρία. Οι Κούρδοι δείχνουν αποφασισμένοι πλέον να πολεμήσουν την ύστατη μάχη για την ύπαρξή τους. Ο αγώνας για την επιβίωσή τους συνεχίζεται και απέχει μόνοι λίγα χιλιόμετρα μακριά από το τέλος του.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.