Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επιβεβαιώθηκε η ΦΡΙΚΗ... Γαλλία: Κανίβαλος σκότωσε και έφαγε 13χρονο αγόρι!

Ενα φρικιαστικό έγκλημα αποκαλύψαν οι αρχές της Γαλλίας, καθώς η σορός ενός 13χρονου αγοριού βρέθηκε διαμελισμένη σε μία βίλα. Συγκεκρι...








Ενα φρικιαστικό έγκλημα αποκαλύψαν οι αρχές της Γαλλίας, καθώς η σορός ενός 13χρονου αγοριού βρέθηκε διαμελισμένη σε μία βίλα.

Συγκεκριμένα, η μακάρια ανακάλυψη έγινε στην πόλη Ταρασκόν, όταν αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι δράστη και είδαν την σορό του άτυχου παιδιού. Νωρίτερα είχαν δεχθεί κλήση από έναν περαστικό, ο οποίος ενημέρωσε ότι είδε ανθρώπινα μέλη μέσα σε μία σακούλα σκουπιδιών.

Νέκρος έπεσε ο δράστης από τα πυρά των αστυνομικών, αφού μόλις τους αντίκρισε προσπάθησε να διαφύγει. Στη συνέχεια έψαξαν το σπίτι και διαπίστωσαν σοκαρισμένοι ότι υπήρχε ένα αποκεφαλισμένο σώμα, μισοφαγωμένο, δίπλα από το οποίο υπήρχαν αντικείμενα για την πραγματοποίηση σατανιστικών τελετών.

Πληροφορίες της τοπικής αστυνομίας αναφέρουν ότι το παιδί είχε εξαφανιστεί δύο ημέρες νωρίτερα από κέντρο φροντίδας στη Μασσαλία. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου δράστη, τον οποίο και συνέλαβαν. Φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, όπως προκύπτει από την ανάλυση του ιστορικού του.

Όπως ανέφερε η Liberation, ο 30χρονος είχε επιχειρήσει να διαφύγει από τη σκεπή του σπιτιού, όμως οι αστυνομικοί τον αντιλήφθηκαν και τον πυροβόλησαν, σκοτώνοντάς τον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.