Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρίκη στη Γαλλία: Εντοπίστηκε διαμελισμένος 13χρονος μέσα σε βίλα - Το σώμα του ήταν «μισοφαγωμένο»

Με το «στόμα ανοικτό» έμειναν οι αστυνομικοί που εισέβαλαν σε μια βίλα στη Γαλλία, μετά από καταγγελία ενός άνδρα, ο οποίος υποστήριξε πως ε...






Με το «στόμα ανοικτό» έμειναν οι αστυνομικοί που εισέβαλαν σε μια βίλα στη Γαλλία, μετά από καταγγελία ενός άνδρα, ο οποίος υποστήριξε πως είδε μια τσάντα η οποία περιείχε κομμένα μέλη ανθρώπινου σώματος.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην έπαυλη στο Tarascon της περιοχής Bouches-du-Rhône, εντόπισαν το διαμελισμένο σώμα ενός 13χρονου αγοριού μέσα σε μία τσάντα, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός.

Σύμφωνα με τη «Le Figaro», οι αστυνομικοί βρήκαν τη βίλα άδεια, ωστόσο ανακάλυψαν σε μια τσάντα, μαζί με διάφορα «σατανικά αντικείμενα», το αποκεφαλισμένο σώμα ενός αγοριού, το οποίο μάλιστα ήταν «μισοφαγωμένο».

Πιστεύεται ότι το σώμα ανήκει σε έναν 13χρονο που είχε εξαφανιστεί στη Μασσαλία δύο ημέρες νωρίτερα, ενώ επέστρεφε σπίτι του.

Οι Αρχές εξαπέλυσαν έτσι ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη της βίλας και πιθανότατα δράστη του στυγερού εγκλήματος, τον οποίο οι γείτονες είχαν δει να το σκάει από τη στέγη.

Ο 30χρονος άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ήταν γνωστός στις αρχές για τις εκρήξεις βίας του στο παρελθόν, βρέθηκε λίγες ώρες αργότερα στο κέντρο της πόλης της Αρλ. Προσπάθησε να ξεφύγει, ωστόσο σκοτώθηκε από τα πυρά αστυνομικού που τον καταδίωκε.

Αποτέλεσμα ήταν να διαταχθεί έρευνα, τόσο για τη δολοφονία του εφήβου, όσο και για τον πυροβολισμό του υπόπτου από τη Γενική Επιθεώρηση της Εθνικής Αστυνομίας (IGPN).


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.