Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οπλικά συστήματα -Αλλάζουν όλα: Iδού τα Ελληνικά drone που παρουσιάστηκαν στη DEFEA - Γάλλοι: «Οι φρεγάτες μας θα προστατεύσουν τα νησιά σας»

Η πρώτη διεθνής έκθεση αμυντικής βιομηχανίας και ασφαλείας, μετά από μία και πλέον δεκαετία, άνοιξε σήμερα τις πύλες της στο υπερσύγχρονο εκ...







Η πρώτη διεθνής έκθεση αμυντικής βιομηχανίας και ασφαλείας, μετά από μία και πλέον δεκαετία, άνοιξε σήμερα τις πύλες της στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Να σημειωθεί ότι στην DEFEA μετέχουν 315 αμυντικές βιομηχανίες και λοιπές εταιρείες του κλάδου από 22 χώρες. Από αυτές, οι 97 είναι ελληνικές, σε αυτές δε πρέπει να προστεθούν περισσότερες από δέκα κυπριακές. Είναι η πρώτη φορά που η Κύπρος μετέχει σε εξειδικευμένη έκθεση αμύνης και ασφαλείας.

Εξ άλλου, την παρουσία τους στην ελληνική έκθεση έχουν επιβεβαιώσει υπουργοί Αμύνης, διευθυντές εξοπλισμών και περισσότερες από 45 επίσημες κυβερνητικές και στρατιωτικές αντιπροσωπείες.

''Έλληνες διαγράψτε απο το λεξιλόγιό σας την λέξη Γενοκτονία'

Οι ελληνικές εμφανίσεις

Αρχικά παρουσιάστηκε το σύστημα Τακτικού Μη Επανδρωμένου Αεροσκάφους RX-3Plus, αποτέλεσμα συνεργασίας της Intracom Defense, της CFT από το Κιλκίς και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ptisi magazine.

Ταυτόχρονα είδαμε και το πολυκόπτερο ARCHYTAS της EFA Group και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου,

Με λίγα λόγια, η ελληνική βιομηχανία δηλώνει ''παρών'' και είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο άλμα!

Η παρουσία της Naval Group

Η Naval Group προχώρησε στην παρουσίαση των δυνατοτήτων των φρεγατών Belh@rra κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας της αμυντικής έκθεσης DEFEA.

Μάλιστα, οι Γάλλοι αναφέρουν πως η FDI HN, ''είναι η ιδανική απάντηση στις ανάγκες του Ελληνικού Ναυτικού.Η FDI HN είναι η μόνη φρεγάτα που προσφέρεται στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό ικανή να προστατεύει αποτελεσματικά υψηλής αξίας μονάδες ή θαλάσσιες περιοχές, παράκτιες εγκαταστάσεις, πόλεις και ελληνικά νησιά.''

''Η πρώτη φρεγάτα FDI HN θα παραδοθεί το 2025, πράγμα που σημαίνει ότι οι ανάγκες του ΠN θα καλυφθούν ταχύτατα. Η πρώτη της κλάσης FDI του Γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού ναυπηγείται ήδη με αναμενόμενη παράδοση το 2024.''




---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.