Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

SIG SAUER MOLON LABE Εαν ο Λεωνίδας ζούσε σήμερα αυτά θα ήταν τα πιστόλια του

 policenetΣτολισμένα με την ιστορική έκφραση ανυποταξίας και υπερηφάνειας του βασιλιά Λεωνίδα, τα νέα πιστόλια της σειράς Spartan II της S...

 policenetΣτολισμένα με την ιστορική έκφραση ανυποταξίας και υπερηφάνειας του βασιλιά Λεωνίδα, τα νέα πιστόλια της σειράς Spartan II της Sig Sauer έρχονται για να τραβήξουν τα βλέμματα.


Τα τέσσερα μοντέλα - το 1911 Full-Size και το 1911 Carry, μαζί με τα αντίστοιχα όπλα P238 και P938 – χρησιμοποιούν όλα σφύρα για την πυροδότηση, ενώ φέρουν μονής ενέργειας σκανδάλη και είναι εξ ολοκλήρου μεταλλικά. Το καθένα έχει επεξεργασθεί με την τεχνική που η Sig περιγράφει ως ασταθές φινίρισμα κογιότ και με εγχάρακτες λαβές από αλουμίνιο που κοσμούνται με σπαρτιατικό κράνος. Η ίδια διακόσμηση συναντάται και στον ολισθητήρα μαζί με την φράση "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ" (στα ελληνικά παρακαλώ).

Η σειρά Spartan της Sig έχει μια πιο χάλκινη εμφάνιση. Όλα τα νέα μοντέλα είναι μονής στοίβας και έρχονται εργοστασιακά με SIGLITE σκοπευτικά νυκτός.

Τα.45ACP 1911 πλήρους μεγέθους και Carry συνοδεύονται από δύο 8άρες γεμιστήρες και περιλαμβάνουν σκελετωμένη σφύρα και σκανδάλη και μαύρα στοιχεία ελέγχου. Το πλήρους μεγέθους 1911 χρησιμοποιεί κάννη12,7 εκατοστών, ενώ το μοντέλο Carry έχει κάννη 10,7 εκατοστών.

Το .380ACP P238 και το 9mm P938 έρχονται με 7άρες γεμιστήρες και χρησιμοποιούν κάνες 6,9 και 7,6 εκατοστών, αντίστοιχα


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.