Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ...!!! Αποσταθεροποίηση στην τουρκία...!!! Ντοκουμενταρισμένες Εκτελέσεις στελεχών του ΑΚP από τους Κούρδους...!!! Νεκροί και 16 τούρκοι στρατιώτες...!!! ΒΙΝΤΕΟ

«Κτυπούν» με κύμα σαμποτάζ το εσωτερικό της Τουρκίας οι Κούρδοι, υλοποιώντας κατά γράμμα σχέδιο, το οποίο έχει σκοπό την πρόκληση χάους κα...


«Κτυπούν» με κύμα σαμποτάζ το εσωτερικό της Τουρκίας οι Κούρδοι, υλοποιώντας κατά γράμμα σχέδιο, το οποίο έχει σκοπό την πρόκληση χάους και ανωμαλίας σε μια χώρα, η οποία ευθύνεται για τον θάνατο εκατοντάδων αμάχων στην Βόρεια Συρία και το Βόρειο Ιράκ.

Η ομάδα ανταρτών "HBDH Κουρδιστάν", ανακοίνωσε ότι δολοφόνησε τον Επαρχιακό Αντιπρόεδρο του AKP "Ekrem Sümer", ο οποίος περπατούσε γύρω από την περιοχή Mardin Merkez.

Μάλιστα οι Κούρδοι έδωσαν στη δημοσιότητα και βίντεο για το περιστατικό. Όλα αυτά, την στιγμή που μόλις πριν λίγα 24ωρα, σε ένα βίντεο-ντοκουμέντο, η οργάνωση "HBDH Militia" , σκότωσε σε κεντρικό δρόμο πράκτορα της ΜΙΤ.

Ταυτόχρονα, οι δυνάμεις HPG και YJA Star ανακοίνωσαντη δολοφονία 18 Τούρκων στρατιωτών και τον τραυματισμό 6 άλλων, ως αποτέλεσμα σειράς επιδρομών στο Avaşîn και το Zap.

Πρόκειται σαφώς για σχέδιο πρόκλησης αντιποίνων των Κούρδων κατά της τουρκικής κυβέρνησης, ενώ νέες πληροφορίες φέρουν την Άγκυρα να φοβάται τρομερό κύμα επιθέσεων σε στρατιωτικές μονάδες, ναυστάθμους και πολεμικά αεροδρόμια, καθώς και εργοστάσια της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας.

Τα μέλη αυτά αποτελούν «πυρήνες εν υπνώσει», ενώ σημειώνεται ότι δεν έχουν κανένα ποινικό μητρώο και συνεχίζουν κανονικά την συνήθη καθημερινή τους ζωή, μέχρι να έρθει η διαταγή από το Όρος Καντίλ, για την ανάληψη δράσης εκ μέρους της ομάδας που ανήκουν.

Mπορεί ο Ρ. Τ. Ερντογάν να θέλει να παρουσιάσει την εικόνα της ανίκητης Τουρκίας, όμως η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Οι Κούρδοι αντάρτες έχουν "πλημμυρίσει" την Τουρκία και εκτιμάται πως οι βανδαλισμοί, τα σαμποτάζ και οι καταδρομικές επιθέσεις αποτελούν το προοίμιο ενός μεγαλύτερου σχεδίου αποσταθεροποίησης και αποδόμησης των πυλώνων του τουρκικού κοινωνικού και πολιτικού κατεστημένου.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.