Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λινού: «Ανησυχώ για το Johnson&Johnson στις γυναίκες κάτω των 50 ετών»

 Εξήγησε αυτό που είχε πει εξ αρχής, ότι οι γυναίκες νεότερης ηλικίας να μην κάνουν το AstraZeneca, εξήγησε ότι το έκανε γιατί «υπήρχαν τα...

 Εξήγησε αυτό που είχε πει εξ αρχής, ότι οι γυναίκες νεότερης ηλικίας να μην κάνουν το AstraZeneca, εξήγησε ότι το έκανε γιατί «υπήρχαν τα δεδομένα, τα οποία δεν έλεγαν ότι κινδυνεύει όποιος το κάνει, αλλά το ότι ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος στις νέες γυναίκες».


Στην συνέχεια δήλωσε ότι ανησυχεί πολύ, «Ξέρετε γιατί ανησυχώ πολύ; Γιατί συνεχίζουμε να δίνουμε σαν εναλλακτική στις νέες γυναίκες κάτω των 50 ετών το Johnson&Johnson» είπε και τις συμβούλεψε να κάνουν εμβόλια mRNA.


«Aν δεν είχατε πρόβλημα στην 1η δόση, η πιθανότητα να έχετε στη 2η είναι 1 στο 1 εκατομμύριο».


Αυτό θα συμβούλευε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας στο ΕΚΠΑ Αθηνά Λινού έναν ασθενή σε περίπτωση που τη ρωτούσε αν μπορεί να κάνει τη δεύτερη δόση του συγκεκριμένου εμβολίου μετά τη σύσταση να μην το κάνουν οι κάτω των 60 ετών.


Η κ. Λινού χαρακτήρισε «λογικό» να ανησυχεί ο κόσμος για το εμβόλιο της AstraZeneca. Ξεκαθάρισε όμως μιλώντας στον ΑΝΤ1 πως «όπου κι αν χρησιμοποιήθηκε το AstraZeneca , υπήρχαν πάντα λίγα θρομβοεμβολικά επεισόδια, όμως πουθενά δεν υπήρξε τέτοιο επεισόδιο μετά τη δεύτερη δόση».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.