Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φλόριντα: Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς στο Gay Pride - Ένας νεκρός και ένας τραυματίας

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση όταν ένα λευκό αγροτικό αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς που συμμετείχαν στ...




Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση όταν ένα λευκό αγροτικό αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς που συμμετείχαν στην πορεία Pride στο Φορτ Λοντερντέιλ της Φλόριντα. Ο δήμαρχος αποκάλεσε το περιστατικό "τρομοκρατική επίθεση κατά της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ" ενώ άλλη, μέλη της Gay Men’s Chorus, υποστηρίζουν πως πρόκειται για ατύχημα που προκάλεσε κάποιος από τα μέλη τους. Η αστυνομία, από την πλευρά της, ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Το FBI κλήθηκε να συνδράμει στην έρευνα σύμφωνα με το WPLG Local 10 News. Τo λευκό αγροτικό αυτοκίνητο που είχε στολίσει μία σημαία Pride, ήταν στη σειρά όταν ο οδηγός πάτησε γκάζι και παρέσυρε δύο από τους συμμετέχοντες στην παρέλαση.

Ένας από τους συμμετέχοντες είπε στο CBS ότι ο οδηγός επιτάχυνε και απογειώθηκε". Ο ίδιος ο οδηγός που συνελήφθη, είπε στην αστυνομία ότι το πόδι του πάτησε ανάμεσα στο πετάλ του γκαζιού και του φρένου με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο.



Πάντως, τη στιγμή της σύλληψής του φάνηκε πως φορούσε ένα λευκό μπλουζάκι με το logo της Gay Men’s Chorus και ο πρόεδρος της ομάδας επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας ήταν μέλος της οικογένειας της χορωδίας και όσον αφορά αυτόν πρόκειται για ατύχημα. "Αυτή δεν ήταν επίθεση στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ" τόνισε ο πρόεδρος σε ανακοίνωσή του.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.