Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Ο Eρντογάν άφησε τελευταίο τον Μπάιντεν και «ξέχασε» τον Μητσοτάκη

Τελευταίο θα συναντήσει τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν κατά τις επαφές του στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ, όπως δήλωσε ο Τούρκος Πρ...





Τελευταίο θα συναντήσει τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν κατά τις επαφές του στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ, όπως δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας ότι θα έχουν την ευκαιρία θα μιλήσουν για τις σχέσεις τους.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι πριν τον Αμερικανό Πρόεδρο θα συναντηθεί και με τον Βρετανό Πρωθυπουργό, τον Γάλλο Πρόεδρο και την Γερμανίδα Καγκελάριο ενώ δεν έκανε αναφορά στη συνάντησή του με τον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Σε δηλώσεις του στους Τούρκους δημοσιογράφους έπειτα από τα εγκαίνια τζαμιού στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε για την σύνοδο του ΝΑΤΟ ότι «σε αυτή τη Σύνοδο στην ημερήσια διάταξη θα βρίσκονται αυτά που κάναμε ως χώρες του ΝΑΤΟ, αυτά που κάνουμε και αυτά που θα κάνουμε».

«Η Τουρκία είναι μια ισχυρή χώρα ανάμεσα στις πρώτες πέντε.

»Θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ με τον κ. Μπάιντεν.

»Θα έχουμε μια συνάντηση και με τον Πρωθυπουργό της Βρετανίας κ. Τζόνσον, τον Γάλλο Πρόεδρο Μακρόν, την Γερμανίδα Καγκελάριο Μέρκελ και την Πρωθυπουργό της Λιθουανίας, καθώς και άλλες διμερείς επαφές.

»Θα θέσουμε εκεί τα θέματά μας.

»Θα κάνουμε δηλώσεις στον Τύπο κι εκεί.

»Η τελευταία μας συνάντηση θα είναι με τον Μπάιντεν», ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Σύμφωνα με τον Τούρκο Πρόεδρο στη συνέχεια θα μεταβεί στο Αζερμπαϊτζάν.

«Θα συναντηθούμε με τον αδερφό μου Ιλχάμ Αλίγιεφ, στη Σούσα και θα υπογράψουμε μία σύμβαση ως δύο χώρες. Θα είναι μια περιεκτική σύμβαση», όπως είπε.

Σε άλλη ερώτηση ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι θα συζητήσει με τον Γάλλο Πρόεδρο Μακρόν για τις θετικές και αρνητικές πτυχές των σχέσεων τους, ενώ είπε ότι θα τεθεί και το θέμα της Αρμενίας στη σύνοδο.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.