Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες ντοκουμέντα με την «ψυχολόγο» της Κάρολαϊν στη Μασονική Στοά – «Παρουσιάστηκε ως γυναικολόγος»

Για την κοινή τους πορεία στην τεκτονική στοά αλλά και στην απόφαση αποπομπής της «ψυχολόγου» της Κάρολαϊν, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά...





Για την κοινή τους πορεία στην τεκτονική στοά αλλά και στην απόφαση αποπομπής της «ψυχολόγου» της Κάρολαϊν, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς Ελευθεροτεκτόνων Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος, Παντελεήμων Βούλης.

«Την διαγράψαμε επειδή είχε οικειοποιηθεί το επάγγελμα – λειτούργημα του ιατρού και δη του γυναικολόγου, ενώ μάθαμε ότι ήταν μαία, απόφοιτος των ΤΕΙ» σημείωσε ο κ. Βούλης, υπογραμμίζοντας ότι το Συμβούλιο της Μεγάλης Στοάς εξεπλάγην από τα όσα υποστήριξε η Ελένη Μυλωνοπούλου.

«Η κυρία Μυλωνοπούλου ήταν μέλος μας από το 2014 έως το 2018. Είχε δείξει ικανή σε κάποια πράγματα, ήταν θησαυροφύλακας στη Στοά της, αργότερα έγινε Μεγάλη Γραμματέας» συμπλήρωσε ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς Ελευθεροτεκτόνων Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η απόφαση της Μεγάλης Στοάς για τη διαγραφή της, της κοινοποιήθηκε άμεσα μέσω τρίτου προσώπου και παρουσία μαρτύρων.

«Ψεύδεται» ήταν η απάντηση του κ. Βούλη για τις αναφορές της κυρίας Μυλωνοπούλου περί δικής της απόφασης να αποχωρήσει από τη Μεγάλη Στοά, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν αρκετοί μάρτυρες που θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν όσα έγιναν.

Για τους λόγους που οδήγησαν τη Μεγάλη Στοά να απομακρύνει την κυρία Μυλωνοπούλου, ανέφερε πως αν γινόταν γνωστό ότι τα μέλη της τεκτονικής στοάς γνώριζαν ότι δεν ήταν γιατρός, όπως παρουσιαζόταν, θα είχαν τις ίδιες ποινικές ευθύνες με την ίδια.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.