Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά: Αυτά θα πει στον ανακριτή ο δολοφόνος της Καρολάιν - Τι θα γίνει με την επιμέλεια του παιδιού

Πλησιάζει η ώρα του ανακριτή για τον 33χρονο δολοφόνο της Καρολάιν. Ο πιλότος αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή την Τρίτη, με μ...






Πλησιάζει η ώρα του ανακριτή για τον 33χρονο δολοφόνο της Καρολάιν. Ο πιλότος αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή την Τρίτη, με μία μικρή ενδεχομένως καθυστέρηση, καθώς αναμένεται να φτάσουν στα χέρια των συνηγόρων του και κάποια επιπλέον στοιχεία της δικογραφίας. 

Στην απολογία του, πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσει και ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει, σε μία προσπάθεια ενδεχομένως να γλιτώσει τα χειρότερα για το στυγερό έγκλημα που διέπραξε σε βάρος της συζύγου και νεαρής μητέρας της μόλις 11 μηνών κορούλας τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega, η υπερασπιστική γραμμή του στυγερού δολοφόνου δεν θα απέχει ιδιαίτερα από όσα είπε στην προανάκριση. Αναμένεται, ως εκ τούτου, να δηλώσει μετανιωμένος και να εστιάσει στην απουσία προμελέτης. Δηλαδή θα ισχυριστεί ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο το έγκλημα. Επιπλέον, από την πλευρά των συνηγόρων του μπορεί να αμφισβητήσει την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης. Θα προσπαθήσει να αποδυναμώσει τα υπάρχοντα στοιχεία καθώς από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι όλα έγιναν πάνω σε κάποιον καβγά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, ενώπιον του ανακριτή θα ισχυριστεί ότι:

-Έχει μετανιώσει για τη δολοφονία

-Δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την Καρολάϊν

-Δεν ήταν προμελετημένο το έγκλημα

-«Έπαιζε θέατρο» για την… κόρη του

Τι θα γίνει με την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Στο μεταξύ, ζητούμενο αποτελεί το τι θα γίνει με την επιμέλεια του παιδιού, που ο δολοφόνος του στέρησε τη μητέρα του. Πληροφορίες που μεταδόθηκαν αναφέρουν πως υπάρχει επαφή μεταξύ των δύο οικογενειών για τη μικρή Λυδία και μόνο. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει άμεσα. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε, υπάρχει περίπτωση από την οικογένεια του δράστη να υποβάλλουν αίτημα να πάρουν την επιμέλεια. Τον τελευταίο λόγο πάντως έχουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.