Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ στην Κρήτη: Μεθυσμένος ιερέας επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο στην παπαδιά

 Ακόμη ένα περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν ιερέα έφερε στο φως της δημοσιότητας το creta24.gr. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αρχές ...




 Ακόμη ένα περιστατικό με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν ιερέα έφερε στο φως της δημοσιότητας το creta24.gr. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αρχές πέρασαν χειροπέδες στον παπά σε χωριό της Κρήτης με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.



Το περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του δήμου Αγίου Βασιλείου, με την τοπική κοινωνία, αλλά και την Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, στην οποία ανήκει υπηρεσιακά ο συγκεκριμένος ιερέας, να είναι ανάστατες. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον παπά να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού με συνέπεια να έχει βίαια ξεσπάσματα. Μάλιστα, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, αυτός ήταν ο λόγος που στο παρελθόν είχε μετατεθεί σε διαφορετικές Μητροπόλεις της Κρήτης, ενώ το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην Μητρόπολη Λάμπης.


Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, ξεπέρασε τα όρια. Επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι του και επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο στην παπαδιά που κατάφερε να ξεφύγει και να βρει καταφύγιο στο πατρικό της σπίτι. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων που έχει σχηματίσει κατηγορητήριο και ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Ειρηναίος τον έθεσε σε αργία. Ταυτόχρονα, όμως συνελήφθη από τις αρχές και ανακρίνεται από το Αστυνομικό Τμήμα Σπηλίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.