Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ με τον θάνατο 20χρονου στη Μεσαρά

 Νεκρός βρέθηκε ένα νέος άντρας, μόλις 20 ετών, σε ελαιώνα έξω από το χωριό Ατσιπάδες στη Μεσαρά με τις συνθήκες θανάτου να θυμίζουν θρίλ...




 Νεκρός βρέθηκε ένα νέος άντρας, μόλις 20 ετών, σε ελαιώνα έξω από το χωριό Ατσιπάδες στη Μεσαρά με τις συνθήκες θανάτου να θυμίζουν θρίλερ. 


Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας Χάρακα ωστόσο ήταν ήδη αργά και ο γιατρός διαπίστωσε το θάνατο του νεαρού. Η περιοχή αποκλείστηκε, στον ελαιώνα βρέθηκε ο ιατροδικαστής και σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης η σορός του 20χρονου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, που μπορεί να οφείλεται και στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι δεν υπήρξε εμφανές εύρημα που να ρίχνει "φως" στα αίτια του θανάτου γι αυτό και τις απαντήσεις θα δώσει η νεκροτομή και οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. 


Ο 20χρονος σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, είχε έναν διαπληκτισμό με στενό συγγενή του πριν από λίγες ημέρες και οι οικείοι του ενημέρωσαν χθες Πέμπτη τις αστυνομικές αρχές ότι είχαν κάποιες μέρες να μάθουν νέα του. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εκεί κοντά εντοπίστηκε και το αυτοκίνητό του. 


cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.