Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μύκονος: Φόβοι για «βεντέτα» μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα του Νταν Μπιλζέριαν

 Ομάδα 15 Γαλλοαλγερινών, αρκετοί εκ των οποίων εργάζονται σε ιταλικό εστιατόριο του νησιού, τον χτύπησαν βάναυσα και τον εγκατέλειψαν αιμ...



 Ομάδα 15 Γαλλοαλγερινών, αρκετοί εκ των οποίων εργάζονται σε ιταλικό εστιατόριο του νησιού, τον χτύπησαν βάναυσα και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στο έδαφος - Οι Αρχές έχουν προχωρήσει έως τώρα σε τουλάχιστον τρεις συλλήψεις

Η Αστυνομία φοβάται ότι θα υπάρξουν αντίποινα για την άνανδρη επίθεση εναντίον του Νίκου Αραβαντινού, σωματοφύλακα του «βασιλιά του Instagram», Νταν Μπιλζέριαν.


Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ο σωματοφύλακας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας με πολλαπλά τραύματα κυρίως στο κεφάλι, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα, ζητώντας από τους συναδέλφους του, να μην εμπλακούν στην υπόθεση. Κατέστησαν σαφές ότι είναι θέμα χρόνου να «μαζέψουν» την ομάδα των 15 Γαλλοαλγερινών και ήδη έχουν προσαχθεί τουλάχιστον 2 με 3 άτομα στο Α.Τ Μυκόνου.


Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr στο αστυνομικό τμήμα παρουσιάστηκε και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου για να δώσει εξηγήσεις και πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα των δραστών ώστε να διαπιστωθεί αν τα άτομα που τον χτύπησαν εργάζονται στο εστιατόριο του.


Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο σωματοφύλακας κλήθηκε να επέμβει τη στιγμή που η ομάδα των 15 Γαλλοαλγερινών έκαναν φασαρία σε εξωτερικό χώρο που βρίσκεται σε ξενοδοχείο, δίπλα στο μπιτς μπαρ Tropicana. Είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ενοχλούσαν τους ενοίκους του ξενοδοχείου. Ο Νίκος Αραβαντινός προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και να ηρεμήσει τους αλλόφρονες. Ωστόσο, η κατάσταση ξέφυγε όταν εκείνοι άρχισαν να του επιτίθενται με ότι έβρισκαν μπροστά τους, ακόμα και με πέτρες στήνονταν σκηνικό «Καμπούλ».


Ο λιθοβολισμός δεν σταμάτησε ούτε όταν ο σωματοφύλακας έπεσε λιπόθυμος και αιμόφυρτος στο έδαφος. Υπάλληλοι του ξενοδοχείου που άκουσαν την φασαρία ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενώ η ομάδα του Γαλλοαλγερινών αποχώρισε από το σημείο για να αποφύγουν τη σύλληψη. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και χθες ήταν να μεταφερθεί με ελικόπτερο σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών.


Ποιος είναι ο Νίκος Αραβαντινός


Γνωστός στον χώρο της ασφάλειας, ο Νίκος Αραβαντινός -ή Νίκ ο Άραβας όπως είναι γνωστός- διαθέτει πλούσιο πελατολόγιο ενώ έχει ασχοληθεί και με την τοπική αυτοδιοίκηση διεκδικώντας τη θέση δημοτικού συμβούλου στη Γλυφάδα.


Το καλοκαίρι του 2019 ενεπλάκη σε ένα ακόμα αιματηρό επεισόδιο μέσα σε μπαρ του νησιού, προκειμένου να σώσει έναν Ρώσο πελάτη του.


Σύμφωνα με όσα είχε πει ο ίδιος στο protothema.gr, τη δεδομένη χρονική στιγμή το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό του ήταν πώς θα κατάφερνε να τραβήξει τον Ρώσο επιχειρηματία από το σημείο της συμπλοκής, δεχόμενος μάλιστα πρώτος τα χτυπήματα αντί του πελάτη του.


«Εκείνες τις στιγμές λειτουργείς με το ένστικτο και αξιοποιείς όσα έχεις μάθει στην εκπαίδευση. Η χειρότερη επιλογή που είχα ήταν να εμπλακώ στον καβγά. Κάτι τέτοιο θα έβαζε σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του πελάτη μου, ο οποίος δεχόταν επίθεση ταυτόχρονα από πέντε ίσως και περισσότερα άτομα. Επρεπε λοιπόν να καταφέρω να τον απεγκλωβίσω από τον όχλο και να τον μεταφέρω έξω με ασφάλεια», είχε πει, ακόμη, ο σωματοφύλακας.


Ειχε προσφέρει, δε, στον πελάτη του τις πρώτες βοήθειες δένοντας το τραύμα με αιμοστατικές γάζες και στη συνέχεια τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας του νησιού.


Ο σωματοφύλακάς Νίκος Αραβαντινός διαθέτει πλούσιο πελατολόγιο, μεταξύ των οποίων ο εκκεντρικός Νταν Μπιλζέριαν, η Αντριάνα Λίμα και ο Ινδός Γκαουτάμ Σινγκάνια, πρόεδρος του ομίλου Raymond με περιουσία 300 εκατ. δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.