Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σύλληψη με άρωμα κατασκοπείας στη Σάμο... 43χρονος Έλληνας με GPS και δυό κινητά έκανε «παιχνίδι» με τους απέναντι...

   Του Χρήστου Μαζανίτη_Μία περίεργη σύλληψη, για την οποία είναι ενήμερη η ΕΥΠ αλλά και στρατιωτικές υπηρεσίες, έγινε στη Σάμο με την κατη...

  





Του Χρήστου Μαζανίτη_Μία περίεργη σύλληψη, για την οποία είναι ενήμερη η ΕΥΠ αλλά και στρατιωτικές υπηρεσίες, έγινε στη Σάμο με την κατηγορία της κατασκοπείας.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του enikos.gr, πρόκειται για 43χρονο Έλληνα, ο οποίος πιάστηκε χθες το απόγευμα και τελικά συνελήφθη το πρωί, στην περιοχή ''Ζεστό'' Κοντακαίικων της Σάμου, για κατασκοπεία και διευκόλυνση παράνομης εισόδου μεταναστών από τα τουρκικά παράλια.

Νωρίτερα είχαν φτάσει παράνομα στην Σάμο, στην περιοχή Κουρούντερε, βάρκα με 11 αλλοδαπούς, που έφτασαν παράνομα στα ελληνικά παράλια από την Τουρκία, με βάρκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο 43χρονος είχε πάνω του 2 κινητά και μία συσκευή GPS. Στα κινητά του τηλέφωνα βρέθηκαν φωτογραφίες με τις κινήσεις των περιπολικών σκαφών του Λιμενικού Σώματος, τη στιγμή που ενεργούσαν στην περιοχή Κουρουντέρε.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.