Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη: Κομμωτής ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος

 Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι ο 45χρονος κατέληξε μετά από τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο – Στη συνέχεια πυρπόλησαν το άψυχο ...

 Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι ο 45χρονος κατέληξε μετά από τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο – Στη συνέχεια πυρπόλησαν το άψυχο σώμα του ενώ εντοπίστηκε με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένος πισθάγκωνα - Πού κινούνται οι έρευνες

Κομμωτής στο επάγγελμα και 45 ετών ήταν ο άνδρας που βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης απανθρακωμένος, πίσω από τα νεκροταφεία της Καλλιθέας στην Κατερίνη.


Τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη δείχνουν ότι ο 45χρονος έφερε τραύμα στο κεφάλι από κυνηγητικό όπλο. Το τραύμα απέβη θανατηφόρο, ενώ στη συνέχεια έγινε η πυρπόληση του άψυχου σώματος. 


Σύμφωνα με το thestival.gr, οι οικείοι του αναζητούσαν τον κομμωτή από τη Δευτέρα. Η σορός του εντοπίστηκε από περαστικούς, που κάλεσαν άμεσα την αστυνομία.


Το έγκλημα έχει προκαλέσει αναστάτωση καθώς ο κομμωτής βρέθηκε απανθρακωμένος, με κουκούλα στο κεφάλι και δεμένος πισθάγκωνα.

Την έρευνα για τα αίτια του εγκλήματος έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης. .Ήδη, αστυνομικοί διενεργούν έρευνες για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος. 


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι έρευνες κινούνται προς πάσα κατεύθυνση και ήδη έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.