Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΤΕ ΑΝΑΠΟΔΕΣ.... Ο Πακιστανός Τζαβεντ Άσλαμ δίνει οδηγίες στους ομοεθνείς του πως να αποφεύγουν τις συλλήψεις, λίγο μετά την επίθεση σε κοπέλα στην Αγία Μαρίνα!

Προκλητικό μήνυμα ανέβασε ο Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας, λίγη ώρα μετά την σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε μία λου...


Προκλητικό μήνυμα ανέβασε ο Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας, λίγη ώρα μετά την σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε μία λουόμενη στην Αγία Μαρίνα από Πακιστανούς.

Οι Πακιστανοί της έσκισαν την μπλούζα και προσπάθησαν να την βιάσουν, ενώ μετέδιδαν και live την επίθεση! Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας «ενότητα» αντί να καταδικάσει την αποτρόπαια πράξη τους αναρτούσε μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με πληροφορίες αποφυγής σύλληψης για τους πακιστανούς που δεν διαθέτουν χαρτιά!

Και οι συγκεκριμένοι Πακιστανοι, όπως παραδέχτηκε και η υφυπουργός μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη, όχι μόνο δεν διέθεταν χαρτιά, αλλά ο ένας από τους δύο συλληφθέντες ήταν τελείως αχαρτογράφητος.

Καθίσταται σαφές ότι η συγκεκριμένη ενέργεια του Πακιστανού δεν μπορεί να είναι τυχαία. Αλλά προφανώς συνδέεται με την αναζήτηση της εγκληματικής συμμορίας, που διέπραξε την προμελετημένη, αποτρόπαια πράξη από τις διωκτικές αρχές.

Το μήνυμα του Πακιστανού στο facebook:




---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.