Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπαλάσκας για επίθεση στην Αγία Μαρίνα: Τα ανθρωπόμορφα τέρατα θα απελαθούν και σε ένα μήνα πάλι εδώ θα είναι

Στον απόλυτο εφιάλτη εξελίχθηκε ένα καλοκαιρινό απογευματινό μπάνιο για μια 26χρονη στην Αγία Μαρίνα, η οποία δέχθηκε σεξουαλική επίθεση απ...





Στον απόλυτο εφιάλτη εξελίχθηκε ένα καλοκαιρινό απογευματινό μπάνιο για μια 26χρονη στην Αγία Μαρίνα, η οποία δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από έξι άτομα.

Μόλις για 5 λεπτά την άφησε μόνη της ο σύζυγός της και δέχθηκε επίθεση από έξι άνδρες που την περικύκλωσαν και της έσκισαν τα ρούχα. Όλα όσα συνέβαιναν μάλιστα τα κατέγραφαν με κινητό και τα μετέδιδαν live.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, όπου η 26χρονη είχε πάει για μπάνιο μαζί με τον σύζυγό της και όπως καταγγέλλει δέχτηκε επίθεση από έξι άνδρες από το Πακιστάν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, όταν ο άνδρας της πήγε να αγοράσει κάτι, οι άνδρες την πλησίασαν και άρχισαν να της μιλούν σε γλώσσα που δε γνώριζε, και όταν εκείνη τους ζήτησε τον λόγο, της όρμησαν σκίζοντας την μπλούζα της, μεταδίδοντας μάλιστα την επίθεση απευθείας στο διαδίκτυο από το κινητό τους τηλέφωνο.

Το περιστατικό έλαβε τέλος όταν ο σύζυγος της κοπέλας έφτασε στο σημείο, και προσπάθησε να αντιμετωπίσει τους 6 άνδρες.

Ανθρωπόμορφα τέρατα χαρακτήρισε τους έξι άνδρες από το Πακιστάν που επιτέθηκαν σε 26χρονη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα που θα μπορούσαν να είχαν βιάσει την κοπέλα, συνελήφθησαν, θα πάνε στην Ελληνική Δικαιοσύνη, θα απελαθούν από την χώρα και μετά από ένα μήνα θα μπουν πάλι σε ένα βαρκάκι, θα πάνε στην Κω και μετά θα πάρουν το πλοίο και θα έρθουν πάλι στην Αθήνα ή θα μπουν έναν μήνα στην φυλακή ή δύο και μετά….» είπε στον ΑΝΤ1, εννοώντας ότι ουσιαστικά θα μείνουν ατιμώρητοι.

«Η παραλία ήταν γεμάτη. Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει»

Μάλιστα, η κοπέλα στην περιγραφή της για την επίθεση που δέχθηκε, ανέφερε ότι κανείς δεν πήγε να την βοηθήσει και αισθάνεται τυχερή που ήταν ο σύζυγός της εκεί. «Μέσα σε όλο αυτό, επιτρέψτε μου να αναφέρω ότι ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να κάνει οτιδήποτε για όλο αυτό. Η παραλία ήταν γεμάτη. Δεν πλησίασε κανένας να με βοηθήσει. Ήμουν τυχερή που είχα τον άντρα μου εκεί, που ήρθε γρήγορα, ουσιαστικά τρέχοντας για να με βοηθήσει. Τα έβαλε με έξι άτομα και δεν ήρθε ένας άνθρωπος να πάρει το μέρος μας», είπε η 26χρονη.

Και συμπλήρωσε ότι «η δικαιοσύνη να πράξει δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αυτό που έχω να πω είναι να προσέχουν οι κοπέλες έξω γιατί είμαι τυχερή που ήταν ο άντρας μου εκεί. Δεν ξέρω καθόλου γιατί είχε παγώσει ο χρόνος και πραγματικά δεν καταλάβαινα τι γινόταν καθόλου».
Μπαλάσκας: Η ΕΔΕ είναι διερεύνηση, όχι ποινές

Ο κ. Μπαλάσκας μίλησε και για την σκληρή ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών Εισαγγελέων. Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση ανέφερε:

«Οι απαράδεκτες καταγγελίες εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας περί παραδικαστικών κυκλωμάτων και διεφθαρμένων δικαστικών, όσο δεν στηρίζονται σε συγκεκριμένα στοιχεία, αποτελούν επιβεβαίωση της διαρκούς κατάπτωσης του δημόσιου λόγου ο οποίος έχει υποκατασταθεί από συνθήματα και συκοφαντίες αγαπημένων καλεσμένων των Media.

Η ανεύθυνη χυδαιότητα τέτοιων εκπροσώπων της Αστυνομίας έχει ως όριο την αναζήτηση των ποινικών και πειθαρχικών ευθυνών τους. Θα αποστείλουμε σήμερα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. απόσπασμα των δηλώσεων του συγκεκριμένου εκπροσώπου της Αστυνομίας. Με τον τρόπο αυτό θα απαντάμε πλέον σε κάθε ανάλογη πρόκληση».

Ο κ. Μπαλάσκας σχολιάζοντας την ανακοίνωση ανέφερε: «Είναι πολύ κακό ιδιαίτερα στον συνδικαλισμό να επικρατεί το θυμικό και όχι η αλήθεια, όταν θέλουν οι άνθρωποι να λένε την αλήθεια. Έχω πει πολλές φορές ότι οι δικαστές είναι οι καλύτεροι που έχουμε, αλλά δεν τους παρέχονται τα εργαλεία από την πολιτεία για να μην αφήνουν αυτούς τους ανθρώπους στο πεζοδρόμιο».

«Ίσως και η διατύπωση “εμείς τους πιάνουμε και αυτοί τους αφήνουν”, να ενόχλησε», παρατήρησε ο Γιώργος Παπαδάκης, με τον Σταύρο Μπαλάσκα να απαντά «σέβομαι τους δικαστές, δεν ξέρω τι κίνησε τα ελατήρια της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων».

«Χρόνια τώρα λέμε ότι πάντα υπάρχει διαφθορά σε όλα τα κλιμάκια της δημόσιας ζωής»

Αναφερόμενος στην ΕΔΕ που διατάχθηκε από την ηγεσία της Αστυνομίας είπε: «Εγώ, σαν Μπαλάσκας, είμαι συνδικαλιστής, αλλά δεν παύω να έχω την ιδιότητα του αστυνομικού. Η ΕΔΕ είναι διερεύνηση, όχι ποινές. Τι είπα; Με ρώτησε δημοσιογράφος “υπάρχει μόνο στην Ελληνική Αστυνομία διαφθορά;” και είπα ότι “υπήρχε παλαιότερα το παραδικαστικό, ο γιατρός μου ζητάει φακελάκι, υπάρχει στην Πολεοδομία. Γιατί μιλάμε μόνο για διαφθορά στην Αστυνομία; Εμείς έχουμε και Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και άλλες δέκα υπηρεσίες που μας ελέγχουν. Εγώ μίλησα για παραδικαστικό κύκλωμα και για διαφθορά που ακούμε ακόμη και σήμερα. Δεν είπα ότι είναι διεφθαρμένοι οι δικαστές. Είναι ατόπημα, διότι οι κ. Εισαγγελείς παρερμήνευσαν τα λεγόμενα μου».

«Χρόνια τώρα λέμε ότι πάντα υπάρχει διαφθορά σε όλα τα κλιμάκια της δημόσιας ζωής και στην Ελληνική Αστυνομία. Γιατί φτιάχτηκε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων στην Αστυνομία; Για την διαφθορά. Εγώ έχω σοβαρό πρόβλημα με τους διεφθαρμένους, το ξέρετε… Εγώ ζω με τον μισθό μου. Είμαι ο μοναδικός συνδικαλιστής, που αν και δικαιούται ολική απαλλαγή λόγω της συνδικαλιστικής ιδιότητας του, παίρνω το όπλο μου και μπαίνω στο περιπολικό και κάνω την υπηρεσία μου. Εγώ και ο Γιώργος Καλλιακμάνης. Αλλιώς πως θα δω τι γίνεται κάτω; Θα μου το πει ο Παναγιώτης, που του το είπε ο Αντώνης που του το είπε ο Κώστας;», προσέθεσε ο κ. Μπαλάσκας.

«Μπορώ εγώ ως δικαστής να βάλω ισόβια στην φυλακή κάποιον που έχει κάνει δέκα φόνους; Δεν έχω το κατάλληλο νομικό εργαλείο. Τα ισόβια σημαίνουν ότι θα βγει στα 16 χρόνια, διότι αυτό λέει ο νόμος. Πρέπει να αλλάξει ο νόμος και τα ισόβια να είναι ισόβια. Αυτό είπα. Δεν είπα ότι οι δικαστές είναι διεφθαρμένοι», τόνισε ο Σταύρος Μπαλάσκας, ενώ στη συνέχεια ανέφερε «εκτιμώ τον αρχηγό της Αστυνομίας, ο οποίος κάνει την δουλειά του όπως πρέπει», σχολιάζοντας την ΕΔΕ που έχει διαταχθεί από την ηγεσία της Αστυνομίας, μετά την ανακοίνωση της Ένωσης δικαστών και Εισαγγελέων.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.