Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πριν λίγο... Διατάχθηκε ο εγκλεισμός στο Δρομοκαΐτειο του ιερέα που επιτέθηκε με βιτριόλι στους Μητροπολίτες...

Ο εγκλεισμός του ιερέα διατάχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης έπειτα από την εξέτασή του από γιατρούς. Σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε να γ...







Ο εγκλεισμός του ιερέα διατάχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης έπειτα από την εξέτασή του από γιατρούς. Σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε να γίνει και περαιτέρω ιατρικός έλεγχος και εξετάζεται φυλασσόμενος. Ο δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό στη Μονή Πετράκη, αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Συγγρού" και στη συνέχεια στο Δρομοκαΐτειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα υγείας. Η εισαγγελία αναμένει τη δικογραφία για την άσκηση δίωξης.

"Ο συγκεκριμένος κρατούμενος είναι ψυχιατρικά ασθενής. Η άδικη πράξη που τέλεσε κατά το άρθρο 34 αίρει τον καταλογισμό. Έχουμε να κάνουμε με ψυχικά ασθενή που προσπάθησε πριν από 1,5 μήνα να βάλει τέλος στη ζωή του. Παίρνει βαριά αντικαταθλιπτικά χάπια. Θα ζητήσουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Αν δεν ευσταθούν οι ισχυρισμοί του ότι είναι άρρωστος ψυχιατρικά θα παραιτηθούμε. Ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη από τα θύματα. Μου είπε ότι πλήρωσε τη "χημική ουσία" 40 ευρώ, αγοράζοντάς τη από το ίντερνετ" δήλωσε χαρακτηριστικά ο συνήγορος του 37χρονου ιερέα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.

Νέες ΦΩΤΟ από την αίθουσα συνεδριάσεων μετά την επίθεση με βιτριόλι

Στις νέες φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα το orthodoxtimes.gr, αποτυπώνεται το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε το καυστικό υγρό. Έπιπλα που παρουσιάζουν ζημιές και μαυρισμένα και κατεστραμμένα έγγραφα που είχαν μπροστά τους οι Μητροπολίτες δείχνουν τις συνέπειες της επίθεσης. Καυστικό υγρό φαίνεται να έπεσε και στο αναλόγιο με το Ευαγγέλιο.

Σε πολλά έδρανα υπάρχουν παρατημένα καλυμμαύχια, κάτι που δείχνει ότι οι Μητροπολίτες, όπως περιέγραψαν και οι ίδιοι, έφυγαν τρέχοντας από την αίθουσα, αφήνοντας πίσω τα πράγματά τους. Άλλωστε το βιτριόλι, έπεσε πάνω στα άμφιά τους τα οποία "έλιωναν" και πολύ έσπευσαν να τα βγάλουν.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.