Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκ στην Κρήτη: Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος έφηβων κοριτσιών

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινωνία στην Κρήτη μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης εφήβων. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας άνδρ...





Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινωνία στην Κρήτη μια νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης εφήβων. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας άνδρας συριακής καταγωγής, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια σε βάρος δύο έφηβων κοριτσιών στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24, τα δύο ανήλικα κορίτσια, πριν από μερικές εβδομάδες είχαν φύγει από δομή φιλοξενίας, οπότε και σύμφωνα με την έρευνα, σημειώθηκε το περιστατικό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως ο συλληφθείς κατηγορείται ότι βίασε το ένα κορίτσι και προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του δεύτερου.

Έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς και ο συγκάτοικός του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από τη συγκεκριμένη δομή φιλοξενίας δεν είναι πρώτη φορά, που παιδιά που φιλοξενούνται φεύγουν. Στη δομή φιλοξενούνται 25 παιδιά.

Πηγή: creta24.gr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.